Σιμεόνε: «Και του χρόνου στην Ατλέτικο»

Σιμεόνε: «Και του χρόνου στην Ατλέτικο»

Σιμεόνε: «Και του χρόνου στην Ατλέτικο»

bet365

Ο Ντιέγο Σιμεόνε ξεκαθάρισε ότι τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Ατλέτικο παρότι υπήρξε ομάδα που του προσέφερε 35 εκατ. λόγους για να μείνει, ενώ μίλησε και για τη μείωση του συμβολαίου του.

«Θα μείνω στην Ατλέτικο και τη νέα χρονιά. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Οι παίκτες μου δίνουν ενέργεια κάθε μέρα, δεν έχω κάτι να παραπονεθώ, είμαι ικανοποιημένος. Μετά τον τελικό του Champions League, έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου, άκουγα όλη την Ρεάλ να πανηγυρίζει και αυτό με πόνεσε πολύ. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να φύγω. Μια ομάδα μου προσέφερε 35 εκατ. λόγους για να το κάνω αλλά δεν ήθελα, ταυτίζομαι ακόμα με αυτή την ομάδα» είπε ο Τσόλο σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην AS ο οποίος απάντησε και στην ερώτηση για το ποιος ήταν ο λόγος που πρόσφατα μείωσε τη διάρκεια του συμβολαίου του από το 2020 μέχρι το 2018. «Ηταν καλύτερα για μένα και για το κλαμπ. Αν έφευγα δεν θα ήταν εύκολο να με πληρώνουν με πολλά χρόνια».

Ο 46χρονος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Αντουάν Γκριζμάν, τον οποίο τα σενάρια θέλουν εκτός Vicente Calderon την επόμενη σεζόν. «Αν θα φύγει; Ναι, αφού έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του και κανείς δεν μπορεί να γγυηθεί τίποτα.

Με μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 ματς των προκριματικών η Αργεντινή θέλει επειγόντως βαθμούς. Θα πάρει το τρίποντο με τη Χιλή;

Από εδώ και πέρα δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Μίλησα μαζί του το καλοκαίρι, μιλήσαμε πολύ και έμεινε. Μου είπε ότι θα μείνει αν μείνω. Στη συνέχεια μίλησε στους μάνατζέρ του. Ο Γκριζμάν ποτέ δεν θα μου επέτρεπε να απαιτήσω να μείνει. Δεν το έκανα ούτε με τους Ντιέγο Κόστα, Φαλκάο»

Ο Τσόλο συνέχισε. «Οι παίκτες μου έχουν δώσει τη ζωή τους, προφανώς τους στηρίζω στις αποφάσεις τους. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι αν μείνει, το κλαμπ θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Οι μεγάλοι παίκτες θέλουν να παίζουν για το Champions League και να μάχονται μέχρι το τέλος και ο Γκριζμάν είναι μεγάλος παίκτης.

Είναι αυτός που εκφράζει καλύτερα τις επιθέσεις μας. Του δίνεις μια εντολή και την ακολουθεί αμέσως. Δεν χάνει χρόνο, είναι εκπληκτικός. Είναι πολύ έξυπνος, το καλύτερο από αυτά που δίνει στην ομάδα είναι ότι καταλαβαίνει που πρέπει να επιτεθούμε σε ένα ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα