Σαββίδης: «Σημαντική στιγμή για μένα»

Σαββίδης: «Σημαντική στιγμή για μένα»

Σαββίδης: «Σημαντική στιγμή για μένα»

bet365

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου θα είναι ο τελετάρχης της μεγάλης παρέλασης, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη.

Ο Ιβάν Σαββίδης έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο του Νιού Τζέρσι, όπου τον υποδέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης μέλη του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης και εκπρόσωποι του ποντιακού συλλόγου «Κομνηνοί».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που παράλληλα είναι και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας τιμάται από τους ομογενείς των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς θα είναι τελετάρχης της παρέλασης, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη, επί 79 συνεχόμενα χρόνια, στις 25 Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται στην προσωπική ιστοσελίδα του κ. Σαββίδη «για πρώτη φορά στην ιστορία, ο τελετάρχης της παρέλασης είναι Έλληνας που κατάγεται από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης», με τον Έλληνα ομογενή επιχειρηματία να δηλώνει λίγο μετά την άφιξη του στη Νέα Υόρκη:

«Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για μένα προσωπικά, και για τους Έλληνες της Ρωσίας, καθώς και όλου του μετασοβιετικού χώρου. Αυτή η απόφαση μπορεί να θεωρηθεί ως πράξη αναγνώρισής μας, ως ενός σημαντικού και μεγάλου μέρους της παγκόσμιας ελληνικής Διασποράς. Πιστεύω ότι έγινε ακόμη ένα βήμα προς την ενότητα του Απανταχού Ελληνισμού».

Το πρόγραμμα στη Νέα Υόρκη

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων της Αμερικής, καθώς και με τα μέλη του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ στα εγκαίνια των γραφείων του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα