Λάμπρου: «Εγώ είπα στον Χούτο να πάει στο Survivor»

Gazzetta team
Λάμπρου: «Εγώ είπα στον Χούτο να πάει στο Survivor»

bet365

Ο Λάζαρος Λάμπρου σκόραρε στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με αντίπαλο την Ουγγαρία και μίλησε για τα όνειρά του αλλά και τον ατζέντη του, Λάμπρο Χούτο ο οποίος βρίσκεται στο Survivor.

Μπορεί στο Survivor ο Λάμπρος Χούτος να δηλώσει πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αλλά το επάγγελμά του αυτήν την εποχή είναι (μεταξύ άλλων) και μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Για την ακρίβεια είναι ο ατζέντης του Λάζαρου Λάμπρου ο οποίος υπέγραψε το καλοκαίρι στον Ηρακλή, στη συνέχεια τον αγόρασε ο ΠΑΟΚ και πλέον αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε και σκόραρε στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με την Ουγγαρία (νίκη 2-1) και μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την καριέρα του αλλά και τον ατζέντη του ο οποίος είναι ακόμα στο Survivor.

«Μια χαρά ειναι ο Λάμπρος. Εμένα ρώτησε βέβαια, για το αν θα πάει η όχι. Του έδωσα την άδεια και πήγε!», είπε αρχικά ο Λάμπρου για να προσθέσει

«Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς παίξαμε αρκετά καλά για πρώτο παιχνίδι. Υπάρχουν πολύ καλές μονάδες στην ομάδα, είμαστε όλοι από διαφορετικές ομάδες και θέλουμε χρόνο δεθούμε. Για πρώτο ματς ήμασταν πολύ καλά. Έχουμε και άλλα ματς μπροστά μας ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα προκριματικά».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:
«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Δενόμαστε σιγά- σιγά, είναι όλοι πολύ καλά παιδιά και συζητάμε για να ξέρουμε πώς να βρίσκουμε ο ένας τον άλλον και το πώς να ανταπεξέλθουμε σε όσα μπορεί να τύχουν. Είχαμε βρεθεί πριν τρεις μήνες για ένα φιλικό με την Κύπρο αλλά ουσιαστικά αυτή τη φορά».

Για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στον Πανιώνιο:
«Σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η μετακίνηση στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Πανιώνιο για να μπορέσω να πάρω ματς και να βελτιωθώ».

Για τα κόλπα που κάνει με τη μπάλα στα ημίχρονα των αγώνων:
«Μου αρέσει να παίζω με τη μπάλα και να κάνω διάφορα. Εντάξει στο ημίχρονο είσαι και πιο χαλαρός και είναι μια καλή ευκαιρία. Βέβαια εχει μεγάλη διαφορά όμως η μπάλα με το ποδόσφαιρο και όταν παίζεις πρέπει να κοιτάς την ουσία».

Για την Εθνική Ανδρών και το δύσκολο παιχνίδι που έχει το Σάββατο στο Βέλγιο:
«Εύχομαι να κερδίσουν. Σε αυτά τα ματς εξαρτάται ποιος το θέλει πιο πολύ πιστεύω όμως στην ομάδα και μακάρι να κερδίσουν τα παιδιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα