Τα δύο χαμένα στοιχήματα

Τα δύο χαμένα στοιχήματα

Τα δύο χαμένα στοιχήματα

bet365

Στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών παίχθηκε το τελευταίο επεισόδιο της συνεργασίας του Άρη με τον Ματζίντ Μπουγκερά όπου αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου με υπαιτιότητα του Αλγερινού.

Δεν επιδέχεται αμφιβολίας η άποψη ότι ήταν μια άστοχη επιλογή. Ο Άρης αναζητούσε έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο Μπουγκερά είχε το βιογραφικό, δεν είχε όμως τη διάθεση να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό απέδειξε η ευρύτερη συμπεριφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, το γεγονός ότι δεν βελτίωσε ούτε τη σωματική κατάσταση διατηρώντας περιττά κιλά και επιβεβαιώθηκε μέσα από την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο έπειτα από την φυγή του από τον Άρη.

Το δεύτερο (φετινό) χαμένο στοίχημα είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ερχόμενος στον Άρη, ο Αλγερινός αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Μέσα από την προσπάθεια ανάκτησης καλής φυσικής κατάστασης υπέστη υποτροπή. Συνέπεια αυτού ήταν να αγωνιστεί σε μόλις πέντε αγώνες. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται εκτός Ελλάδας, έχοντας εξασφαλίσει άδεια προκειμένου (όπως ισχυρίστηκε) να εξεταστεί από ειδικό ιατρό. Είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα