Θέλει Πετράκη η Ξάνθη

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει Πετράκη η Ξάνθη

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης είναι ο εκλεκτός της Ξάνθης για τον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση που ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Στην Ξάνθη ήδη κοιτάνε την επόμενη σεζόν και βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Σύμφωνα με την Sportday ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί τον εκλεκτό του Χρήστου Πανόπουλου για τον πάγκο της ομάδας και όπως αναφέρει η εφημερίδα στον Ρεθυμνιώτη τεχνικό έχει γίνει ήδη κρούση όπου του έχει εκδηλωθεί το ενδιαφέρον.

Κολομβία - Βολιβία με επιστροφή, αν ο Μπάκα σκοράρει το πρώτο γκολ.

Η συνεργασία του Πετράκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα λήγει το καλοκαίρι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποχωρήσει αφού και στα Γιάννενα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την δουλειά του όπως και ο έμπειρος τεχνικός με τις συνθήκες του ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα