Η επισημοποίηση με Λεμονή φέρνει συσπείρωση!

Η επισημοποίηση με Λεμονή φέρνει συσπείρωση!

Δημήτρης Τομαράς
Η επισημοποίηση με Λεμονή φέρνει συσπείρωση!

bet365

Μετά την επισημοποίηση του deal με Τάκη Λεμονή το ερυθρόλευκο... σύνθημα είναι η συσπείρωση για την εκπλήρωση των εγχώριων στόχων.

Εν μέσω διεργασιών, συνεχών επαφών και προσπαθειών ο Λεμονής ήταν από προχθές στο... περίμενε για να αναλάβει τον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Οι πιθανότητές του είχαν αυξηθεί για τα καλά την Τετάρτη, από την στιγμή που δεν... περπάτησε πρωτίστως η λύση Γκαρντ αλλά και εκείνη του Μοντανιέ σε δεύτερο επίπεδο. Κάπως έτσι - και μετά το πέρας της νέας διορίας που δόθηκε σε Ρεμί Γκαρντ και δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα - φτάσαμε στον... προθάλαμο των ανακοινώσεων και φυσικά στο τυπικό και την επίσημη συμφωνία.

Εάν πάει καλά θα προβληματίσει... ευχάριστα την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το καλοκαίρι. Εφόσον δεν συμβεί αυτό και δεν τα καταφέρει τόσο καλά στη νέα του θητεία θα εξεταστούν οι όποιες επιλογές έπεσαν στο... τραπέζι και τώρα και οι όποιες άλλες εναλλακτικές.

Κατά τα άλλα στο Λιμάνι υπάρχει ήδη επιχείρηση... συσπείρωσης στην ομάδα με στόχο το νταμπλ. Ήδη οι παίκτες εκτός από τις κουβέντες που είχαν με τους οργανωμένους, τα έχουν συζητήσει και τα μεταξύ τους όλα τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας και την ανάγκη βελτίωσης. Σε επίπεδο προπονητών πάντως έχει υπάρξει επίδοση - ρεκόρ ξεπερνώντας και την χρονιά του Κετσπάγια επί Κόκκαλη. Θυμίζουμε την χρονιά άρχισε με μικρό μέρος της προετοιμασίας ο Σίλβα, μετά ήρθε ο Βίκτορ, ακολούθησε ο Μπέντο, τον διαδέχθηκε το υπηρεσιακό προπονητικό τρίο Βούζα - Πάντου - Ιμπαγάσα και τώρα έρχεται η εποχή Λεμονή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ GAZZETTA.GR.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα