ΑΠΕ Λαγκαδά υπέρ Ιβάν Σαββίδη (pic)

Gazzetta team
ΑΠΕ Λαγκαδά υπέρ Ιβάν Σαββίδη (pic)

bet365

Επίσημη θέση υπέρ του Ιβάν Σαββίδη, με αφορμή την ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΠΕ Λαγκαδά, καταθέτοντας τα δικά της επιχειρημάτα.

Η ομάδα του Λαγκαδά, που συμμετέχει στον ίδιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, γνωστοποίησε τις θέσεις της αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχει ως κοινό παρανομαστή τον Ιβάν Σαββίδη, παρότι στην ανακοίνωσή τους οι «κοκκινόμαυροι» δεν κατονομάζουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η ομάδα της ΑΠΕ Λαγκαδά αναφέρει:

«Έλεος κύριε εξυγιαντή με φουσκωτούς! Σκεφτήκαμε πολύ πως πρέπει να αντιδράσουμε στην επαναλαμβανόμενες, γεμάτες σκοπιμότητες "παρεμβάσεις" του κ. Καλαϊτζίδη. Όμως αισθανόμαστε ότι οι στοχευμένες παρεμβάσεις δεν πλήττουν μόνο τον Ιβάν Σαββίδη, όπως είναι η ύποπτη στόχευσή τους, αλλά προσβάλλουν όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Για ένα λεπτό Δημήτρη Καλαϊτζίδη! Από που κρίνετε ότι ένας παράγοντας του μεγέθους του Ιβάν Σαββίδη ασχολείται με την κατηγορία, με εσάς και την ομάδα σας; Μήπως κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια; Από που και ως που η ιστορική ομάδα που εκπροσωπείτε πρέπει να κερδίσει την άνοδο χωρίς τον ανταγωνισμό των υπολοίπων από εμάς;

Θέλετε να υποκύψουμε στη θέα των σωματωδών κυρίων που σας έχουν παραχωρηθεί ως αντάλλαγμα στις δικαστικές σας καταθέσεις; Με ποιο "καθαρό κούτελο" μιλάτε εσείς για χαλίφηδες, όταν αντί του Βαγγέλη Γραμμένου θα προτιμούσατε έναν πιο... Αθηναίο παράγοντα; Σοβαρευτείτε κύριε Καλαϊτζίδη και αποποιηθείτε το ρόλο του Δούρειου Ίππου όσο είναι καιρός!

Το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης έχει περάσει πολλά και η ελπίδα όλων μας βρίσκεται στους ανθρώπους που εσείς κατηγορείτε. Σοβαρευτείτε, δεν απευθύνεστε σε παιδάκια!

Το Δ.Σ. της Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα