Πρώτη κίνηση για την παραμονή Αραούχο

Θοδωρής Βασίλης
Πρώτη κίνηση για την παραμονή Αραούχο

bet365

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη κίνηση στην Λας Πάλμας για την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στους «κιτρινόμαυρους» και τη νέα σεζόν.

Ο Σέρχιο Αραούχο βγάζει μάτια με την φανέλα της ΑΕΚ και στην Ένωση έκαναν ήδη την πρώτη τους κίνηση για να διατηρήσουν τον Αργεντινό άσο στις τάξεις της ομάδας. Όπως αναφέρει «Live Sport», οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μια πρώτη επαφή με την Λας Πάλμας για ανανέωση του δανεισμού του Αραούχο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας η ελληνική ομάδα είναι διατεθειμένη να καλύψει το συμβόλαιό του ύψους 800.000 και να προσφέρει περίπου 700.000 ευρώ ως ενοίκιο. Μάλιστα, η ΑΕΚ ζήτησε να μπει ρήτρα το καλοκαίρι του 2018 για να έχει την δυνατότητα να τον κάνει κάποια στιγμή αποκλειστικά δικό της.

Γερμανία - Αγγλία με επιστροφή αν σκοράρει ο Βάρντι οποιαδήποτε στιγμή.

Πάντως, σε περίπτωση που δεν γίνει δυνατή η παραμονή του Αραούχο στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν έναν εξίσου καλό επιθετικό που θα κάνει την διαφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα