Η βασική στόχευση για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο...

Η βασική στόχευση για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο...

Δημήτρης Τομαράς
Η βασική στόχευση για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο...

bet365

Στον Ολυμπιακό προκύπτει η διάθεση πρώτα να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για τις λύσεις που υπάρχουν σε πρώτο πλάνο από εξωτερικό και για προπονητή που θα μείνει και του χρόνου. Συνεχίζει να... παίζει δυνατά η επιλογή Λεμονή.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να έχουν σε ανοιχτή γραμμή περιπτώσεις προπονητών από την Γαλλία και την Ισπανία.

Παρά τις δεδομένες και ξεχωριστές δυσκολίες της κάθε υπόθεσης αλλά της εποχής γίνεται προσπάθεια για την επόμενη και... μόνιμη λύση για τον ερυθρόλευκο πάγκο. Τα ονόματα που υπάρχουν είναι τα γνωστά (Μοντανιέ, Γκαρντ - κυρίως οι δύο πρώτοι σε βασικό πλάνο εάν και δεν έχουν πειστεί να αναλάβουν τώρα - , Μαρθελίνιο τον οποίο θέλει πολύ και η Λας Πάλμας, Καράνκα που εξακολουθεί να... παίζει γερά, Ράμος και ακόμα και Γιοβάνοβιτς) καθώς και εναλλακτικές ακόμα και την Ελλάδα (σ.σ. είτε Ελλήνων τεχνικών είτε ξένων).

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία - Αγγλία.

Ακόμα και η περίπτωση Λεμονή παραμένει για τα καλά στα υπ' όψιν. Εξακολουθεί παρά τις διαψεύσεις να... παίζει ιδιαίτερα δυνατά. Σε αυτήν την φάση πάντως διαφαίνεται η πρόθεση του Ολυμπιακού να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για μία... δυνατή λύση για την τεχνική του ηγεσία και μετά να πάει στο plan B. Αυτό θα κριθεί οριστικά την Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα