Αριστερός μπακ για την Ρεάλ

Αριστερός μπακ για την Ρεάλ

bet365

Οι Μαδριλένοι θέλουν για αναπληρωματικό του Μαρσέλο τον 19χρονο Τεό Ερνάντεζ της Ατλέτικο, που κάνει φοβερό πρωτάθλημα ως δανεικός στην Αλαβές.

Είναι δεδομένο ότι η Ρεάλ θα αποκτήσει αριστερό μπακ το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς δεν γίνεται να βγάζει διαρκώς μόνος του όλη τη σεζόν ο Μαρσέλο. Εχουν παρελάσει λοιπόν κατά καιρούς διάφορα ονόματα από το ρεπορτάζ και τελευταίο είναι αυτό του Τεό Ερνάντεζ.

Πρόκειται για τον κατά δύο χρόνια μικρότερο αδερφό του Λούκας Ερνάντεζ που αγωνίζεται στην ίδια θέση, αλλά και ως σέντερ μπακ, στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Και ο Τεό, όπως σκέτο τον αποκαλούν οι Ισπανοί, εκεί ανήκει, μα φέτος έκανε το ξεπέταγμά του ως δανεικός στην εξαιρετική Αλαβές.

Ο 19χρονος Τεό είναι επιθετικός μπακ και η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 24 εκατ. ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι η Ατλέτικο δεν πουλάει στην Ρεάλ, αλλά οι Μερένγκες φέρονται να έχουν προτείνει να γίνει ανταλλαγή με τον αμυντικό μέσο της Αλαβές, Μάρκος Γιορέντε, ο οποίος τους ανήκει και τον θέλουν οι Ροχιμπλάνκος. Μπερδεμένη η υπόθεση, αλλά ο το Γαλλάκι αρέσει πολύ στον Ζινεντίν Ζιντάν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα