Προτάθηκε και ο Άβραμ Γκραντ στον Ολυμπιακό!

Προτάθηκε και ο Άβραμ Γκραντ στον Ολυμπιακό!

Προτάθηκε και ο Άβραμ Γκραντ στον Ολυμπιακό!

bet365

Ένα από τα πολλά ονόματα που προτάθηκαν στον Ολυμπιακό για το πόστο του προπονητή είναι και εκείνο του Άβραμ Γκραντ που έλυσε πρόσφατα την συνεργασία του με την ομοσπονδία της Γκάνας.

Ο άλλοτε τεχνικός της Τσέλσι την τελευταία τριετία εργαζόταν στον πάγκο της Εθνικής Γκάνας. Το 2015 οδήγησε τους «Black Stars» στον τελικό του Κόπα Άφρικα χάνοντας από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Παραιτήθηκε από την Γκάνα στις 2 Φεβρουαρίου, αφού η αφρικανική εθνική ομάδα ηττήθηκε στα ημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης από το Καμερούν, αλλά και στον μικρό τελικό από την Μπουρκίνα Φάσο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός - Αρμάνι.

Ο 62χρονος προπονητής ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θεωρώντας πως ο Ολυμπιακός ανταποκρίνεται πλήρως στις φιλοδοξίες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2012 ο Ισραηλινός τεχνικός είχε επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να αναλάβει τους «ερυθρόλευκους», αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα