Θλάση πρώτου βαθμού ο Ιγκλέσιας

Θλάση πρώτου βαθμού ο Ιγκλέσιας

bet365

Μπορεί να υπάρχει ανακούφιση για τους Μανιά, Μάσα και Χαμντανί, αλλά στον Αστέρα... τρέχουν για να είναι έτοιμος ο Ιγκλέσιας στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Η φετινή χρονιά είναι ένας εφιάλτης για τον Αστέρα Τρίπολης. Πέρα από την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας, κατά τη διάρκεια της σεζόν υπήρξαν και αρκετοί τραυματισμοί, οι οποίοι συνεχίζονται.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το σημαντικό ματς με τον Παναιτωλικό.

Στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Αρμάνι με διαφορά 14 πόντων 72:86. Με τι διαφορά θα κερδίσει εντός έδρας;

Τα ευχάριστα είναι ότι οι Μάσα, Μανιάς και Χαμντανί είχαν καθαρή μαγνητική, με τους τρεις να μην αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Έτσι, αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις άμεσα. Όσον αφορά στους Ίγκορ και Γκοντό, αμφότεροι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Η ομάδα σήμερα (21/3) είχε ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα