Υπέγραψε στη Chicago Fire o Σβάινσταϊγκερ!

Υπέγραψε στη Chicago Fire o Σβάινσταϊγκερ!

Υπέγραψε στη Chicago Fire o Σβάινσταϊγκερ!

bet365

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και πιο συγκεκριμένα στη Chicago Fire.

Στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει μια θέση.

Η επιλογή να κοιτάξει αλλού για να συνεχίσει την καριέρα του αποτελούσε μονόδρομο εδώ και καιρό και τελικά ο 32χρονος βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη στη Chicago Fire.

Όπως αναφέρεται, ο Γερμανός μέσος έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους που θα του αποφέρει 4.500.000 δολάρια. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα για ανανέωσή για ακόμη έναν χρόνο.

Ο παίκτης είχε συμφωνήσει με την ομάδα από το Νοέμβριο ύστερα από συνάντηση που είχε με τον τεχνικό της ομάδας, Βέλικο Παούνοβιτς.

Στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Αρμάνι με διαφορά 14 πόντων 72:86. Με τι διαφορά θα κερδίσει εντός έδρας;

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε στην «Tribune»: «Θα αποτελεί τεράστιο παράδειγμα πρωταθλητή στα αποδυτήρια. Είναι ακόμη κάποιος που μπορεί να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο και ανεβάσει επίπεδο τα παιδιά στο πως να προετοιμάζονται, να σκέφτονται και να δουλεύουν».

Από την πλευρά του, ο Σβάινι είπε: «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, πάντα κοιτούσα για ευκαιρίες όπου ήλπιζα να αποτελώ θετική επιρροή ώστε να βοηθήσω για κάτι σπουδαίο. Η μετακίνησή μου στη Chicago Fire δεν είναι κάτι το διαφορετικό. Στις συζητήσεις μου με τον γενικό διευθυντή Νέλσον Ροντρίγκες και τον Πανούβιτς πείστηκα από το όραμα του συλλόγου και τη φιλοσοφία και θέλω να τους βοηθήσω σ' αυτό το πρότζεκτ».

 

Τελευταία Νέα