Σουντουλίδης: «Καλός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Σουντουλίδης: «Καλός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ στο gazzetta.gr προσπαθεί ν' αναλύσει την ψηφοφορία των φιλάθλων του «Δικεφάλου» και διαλέγει τον αντίπαλο για την κλήρωση.

Άντε λοιπόν να μπούμε στο… τρυπάκι και να διαλέξουμε αντίπαλο ενόψει της κλήρωσης για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Την τελευταία φορά, που κατόρθωσε ο ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό (2014) απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα τελικά. Κι όχι όποιον κι όποιον Ολυμπιακό… Με Χολέβας, Μανωλά, Φουστέρ, Σάμαρη, Σαβιόλα κλπ.

Την προτελευταία, πολλά χρόνια πριν, το 2003 όταν και κατέκτησε το τελευταίο κύπελλο, είχε αποκλείσει την ΑΕΚ, ενώ από τον Παναθηναϊκό μετράει μία ήττα σε τελικό (2014) και δύο αποκλεισμούς στις δύο τελευταίες φορές, που τον συνάντησε (2007 και 1993) στο κύπελλο.

Η προϊστορία «λέει» λοιπόν μακριά από τον Παναθηναϊκό. Αφήστε, που οι «πράσινοι» είναι σε καλό μομέντουμ, ενώ (θα) υπάρχει κι ένα τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος στη μέση. Με την ΑΕΚ η τελευταία εμπειρία είναι τραυματική, με το ΟΑΚΑ πραγματικά να είναι μια έδρα που δεν ταιριάζει καθόλου στον ΠΑΟΚ. Τα πηγαίνει πολύ καλύτερα πχ. στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό αυτής της εποχής να είναι ένας καλός αντίπαλος.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Προφανώς αυτό είχαν στο μυαλό και οι φίλοι του ΠΑΟΚ στη σχετική ψηφοφορία. Πιθανότητες να εμφανιστούν τα περσινά φαινόμενα στον μεταξύ τους ημιτελικό δεν υπάρχει στον ορίζοντα, το μόνο που διαφέρει σε σχέση με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θα είναι η ένταση των δύο ημιτελικών.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα