Τσακίρης: «Λογική επιλογή ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Τσακίρης: «Λογική επιλογή ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο ρεπόρτερ ΑΕΚ στο gazzetta.gr προσπαθεί ν' αναλύσει την ψηφοφορία των φιλάθλων της «Ενωσης» και διαλέγει τον αντίπαλο για την κλήρωση.

Η αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού, η οποία είναι όντως καταθλιπτική, φαίνεται πως οδηγεί τους ΑΕΚτσήδες (τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το poll στο οποίο συμμετέχετε τόσο μαζικά) στην επιλογή των «ερυθρόλευκων» ως αντιπάλου για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου... Σαφέστατα και συνιστά λογική επιλογή αν κρίνουμε από την εικόνα της ομάδας του Βασίλη Βούζα που δείχνει ανήμπορη να αντιστρέψει την κατάσταση και να φτάσει να αποδίδει σχετικά υποφερτό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο.

Επιπρόσθετα για τους Ενωσίτες παίζει σημαντικό ρόλο το αήττητο σερί και η εξαιρετική φόρμα της ομάδας τους από τη στιγμή που τα... κλειδιά πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ έχει καλύτερες προσωπικότητες πλέον στην 11άδα της (χάρη και στις χειμερινές προσθήκες) και το κυριότερο συγκριτικά με τον αντίπαλο έχουν κανονικό προπονητή. Γι' αυτό και εκτιμούν ότι τώρα πρέπει να συναντήσουν τον Ολυμπιακό προκειμένου να τον αποκλείσουν και να τον τελειώσουν μια και καλή, άλλωστε η ΑΕΚ είναι εκείνη που ξεκίνησε την αμφισβήτησή του με τη νίκη πέρυσι στον τελικό του θεσμού που της ανήκει και ταυτόχρονα φέτος του έριξε το πρώτο... χαστούκι στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (για να ακολουθήσουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός).

Αντιλαμβάνομαι την λογική της σκέψης των φίλων της ΑΕΚ αλλά εγώ θα τον ήθελα και πάλι στον τελικό όπου θα ήταν πάλι πιο εύκολο για την Ένωση να κάνει το repeat και να κατακτήσει εκ νέου την κούπα! Άλλωστε υπάρχει και η αντίδραση της μεγάλης ομάδας που πρέπει πάντα να υπολογίζεις... Γι' αυτό προσωπικά θα επέλεγα τον ΠΑΟΚ ειδικά που τώρα δεν θα 'χει στη διάθεσή του και τον Πρίγιοβιτς και στερείται της καλύτερής του επιλογής για την επίθεση (επίσης γενικά η παράδοση με τον ΠΑΟΚ είναι ισοπεδωτικά υπέρ της ΑΕΚ).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα