Η «μάχη» της παραμονής

Γιώργος Ντυμένος
Η «μάχη» της παραμονής

bet365

Μετά την διακοπή ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί την Βέροια και λίγες ημέρες μετά θα παίξει στο Καυτανζόγλειο, σε δύο ματς που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στην ουρά
Χωρίς βαθμό στις αποσκευές του θα επιστρέψει σε λίγη ώρα ο Ηρακλής στη Θεσσαλονίκη και η κατάσταση στην ουρά της κατηγορίας δεν μεταβλήθηκε, σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά δεδομένα. Η Λάρισα, κατά πρώτο λόγο, ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής, η Βέροια έμεινε «ζωντανή», ενώ ο Λεβαδειακός απέσπασε στην Ξάνθη έναν βαθμό περισσότερο ψυχολογίας, παρά ουσίας. Και αυτό γιατί μετά την διακοπή θα υποδεχθεί την «βασίλισσα», στο μεγάλο ντέρμπι της ουράς και για να έχει «αξία» το αποτέλεσμα της Κυριακής, θα «πρέπει» να το συνδυάσει με νίκη. Πλέον γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η 26η αγωνιστική που ακολουθεί ή θα κρίνει πολλά στη «μάχη» για τη παραμονή ή θα τα κάνει όλα... μπάχαλο. Οσο για το όριο, φαίνεται πως δύσκολα θα κινδυνέψει ομάδα με 26 βαθμούς. Μάλιστα αν τόσο το παιχνίδι Λεβαδειακός-Βέροια, όσο και εκείνο του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό αμέσως μετά (28η αγωνιστική) δεν αναδείξουν νικητή ή οι Βοιωτοί πάρουν σε αυτά τα παιχνίδια τέσσερις πόντους, τότε ίσως και οι 23 βαθμοί αποδειχθούν αρκετοί.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ
ΛΑΡΙΣΑ (24)
ΠΑΟΚ*
Αστέρας Τρ.
Ατρόμητος*
Ξάνθη
Παναθηναϊκός*
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (22)
Παναιτωλικός*
Λάρισα*
Ξάνθη
Βέροια*
Ηρακλής
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (19)
Βέροια
Ηρακλής*
Ολυμπιακός
ΑΕΚ
Πανιώνιος*
ΗΡΑΚΛΗΣ (16)
Κέρκυρα*
Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα*
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης*
ΒΕΡΟΙΑ (16)
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός*
Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη*
*Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα