Κώτσιρας: «Δεν αξίζει στην ομάδα»

Gazzetta team
Κώτσιρας: «Δεν αξίζει στην ομάδα»

bet365

Ο Κώτσιρας τόνισε πως η θέση που βρίσκεται ο Αστέρας δεν είναι αντιπροσωπευτική της αξίας του
Τον Γιάννη Κώτσιρα ανέδειξαν οι φίλοι του Αστέρα ως τον κορυφαίο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ. Ο νεαρός όμως δεν το χάρηκε. «Θα αντάλλαζα το βραβείο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Χρειαζόμαστε πολύ μια νίκη, να ανέβουμε και ψυχολογικά κυρίως. Δεν αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται εκεί που είναι και εμάς σαν μονάδες. Νομίζω θα τα καταφέρουμε. Δουλειά, το σημαντικότερο είναι ότι αρνούμαστε να χάσουμε και συνεχίζουμε από αύριο για το επόμενο παιχνίδι. Θα έχουμε κάποιες μέρες να δουλέψουμε παραπάνω λόγω των Εθνικών ομάδων και πιστεύω να φανούμε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε τα όποια σενάρια ακούγονται», είπε αρχικά.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως επέστρεψε στα γήπεδα με ασίστ. «Ναι θα ήταν ακόμα καλύτερο να κερδίζουμε. Το κάθε παιδί που μπαίνει αλλαγή και πριν ήταν εκτός αποστολής θα πρέπει μόλις μπει 18άδα ή μπει να παίξει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα. Και από εκεί και πέρα ο καθένας μας να βοηθήσει τη συνολική προσπάθεια της ομάδας για να καταφέρει να βγει απ' αυτό το αδιέξοδο και να έρθει και στις καλές εμφανίσεις όσο τελειώνει το πρωτάθλημα».
Για τον αγώνα της Κυριακής σχολίασε πως «νομίζω ότι μας έλειψε η συγκέντρωση που φάγαμε το γκολ. Αλλιώς θεωρώ ότι θα είχαμε πάρει τη νίκη. Καταφέραμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε και συνεχίζουμε». Κλείνοντας αναφέρθηκε στα ματς που ακολουθούν. «Ο στόχος είναι να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα