Έρχεται άμεσα το... ξεκαθάρισμα!

Gazzetta team
Έρχεται άμεσα το... ξεκαθάρισμα!

bet365

Με εξαίρεση τον Καπίνο και τον Μποτία οι περισσότεροι ερυθρόλευκοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στο ντέρμπι και αυτό δημιουργεί προβληματισμό και εξελίξεις σε Ολυμπιακό.

Στο Λιμάνι με αφορμή και την εικόνα της ομάδας με Παναθηναϊκό και την κάκιστη απόδοση ορισμένων παικτών επήλθε έντονος προβληματισμός.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πλατανιάς - Ηρακλής.

Πέραν των διεργασιών και των επαφών για τον επόμενο τεχνικό στον Ολυμπιακό θα σταθούν και στο ρόστερ της ομάδας και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Μετά από αυτό το ντέρμπι και την ήττα θα υπάρξει και το σχετικό... ξεκαθάρισμα ενόψει καλοκαιριού. Το θετικό είναι πως από αυτήν την διαδικασία ο Ολυμπιακός ξανακέρδισε τον Καπίνο. Κατά τα άλλα όμως τα... μέτωπα ως προς το έμψυχο δυναμικό δεν είναι και λίγα. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πάντως και για διοικητικές συστάσεις και αυστηρά... μηνύματα προς τους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα