Πετράκης: «Δεν είχε πρόβλημα ο Κόντε»

Gazzetta team
Πετράκης: «Δεν είχε πρόβλημα ο Κόντε»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως πρέπει ο Αστέρας να βρει το καλό του πρόσωπο ενώ σχολίασε και τους Κόντε, Πασχαλάκη.

Τα καλύτερα είχε να πει για τον αντίπαλό του ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ ο οποίος έχει περάσει και από την Τρίπολη ευχήθηκε ο Αστέρας να βρει τον καλό του εαυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο Αστέρας ήθελε πάρα πολύ το παιχνίδι. Νομίζω ότι είχαμε μία πολύ καλή εικόνα, και καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όσον αφορά το παιχνίδι υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον με φάσεις και για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν γίνανε τόσες, και με βάση αυτό η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη.

Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα του Αστέρα. Πέρασα από εδώ στο ξεκίνημα της πορείας του. Νομίζω πως οι προϋποθέσεις και η ποιότητα που υπάρχουν εδώ πέρα δεν συνάπτει με την πορεία του στο πρωτάθλημα. Εύχομαι η ομάδα να βρει γρήγορα τον δρόμο της και να πάει εκεί όπου της αξίζει».

Για την αλλαγή του Κόντε:
«Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ο Πέδρο φαινόταν πως δεν ήταν καλά και θεωρήσαμε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης να τον περάσουμε εκτός αγώνα»

Για τον Πασχαλάκη και την Εθνική:
«Η θέση του Σκίμπε είναι δύσκολη γιατί υπάρχουν εξίσου πολύ καλοί τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Νομίζω πως ο Πασχαλάκης αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι στο μέλλον θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού προπονητή»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα