«Μπάχαλο» στην ουρά

Γιώργος Ντυμένος
«Μπάχαλο» στην ουρά

bet365

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής αντί να ρίξουν... φως στη «μάχη» της παραμονής, την περιέπλεξαν ακόμη περισσότερο
Ανω-κάτω έγινε η ουρά μετά τα χθεσινά και σημερινά αποτελέσματα στην κατηγορία, καθώς οι νίκες της Λάρισας και της Βέροιας, σε συνάρτηση με τον βαθμό που απέσπασε ο Λεβαδειακός στη Ξάνθη, έχουν «φουντώσει» τη μάχη της παραμονής. Πλέον η αναμέτρηση των Βοιωτών με την «βασίλισσα» που θα διεξαχθεί μετά την διακοπή αποκτά χαρακτήρα «τελικού», ενώ ας μην ξεχνάμε πως ο Ηρακλής έχει ένα ματς λιγότερο και αν πάρει αποτέλεσμα αύριο στα Χανιά, η κατάσταση θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο. Η ουσία όμως είναι πως η 25η αγωνιστική αντί να ρίξει... φως στην ουρά, την περιέπλεξε ακόμη περισσότερο. Πόσο μάλλον και από τη νέα γκέλα του Αστέρα, που δεν... λέει να σηκώσει κεφάλι.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ
ΛΑΡΙΣΑ (24)
ΠΑΟΚ*
Αστέρας Τρ.
Ατρόμητος*
Ξάνθη
Παναθηναϊκός*
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (22)
Παναιτωλικός*
Λάρισα*
Ξάνθη
Βέροια*
Ηρακλής
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (19)
Βέροια
Ηρακλής*
Ολυμπιακός
ΑΕΚ
Πανιώνιος*
ΗΡΑΚΛΗΣ (16)
Πλατανιάς*
Κέρκυρα*
Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα*
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης*
ΒΕΡΟΙΑ (16)
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός*
Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη*
*Ο Ηρακλής έχει ένα ματς λιγότερο.
*Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα