Γκλάντμπαχ - Μπάγερν 0-1

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ - Μπάγερν 0-1

bet365

Ο Τόμας Μίλερ σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά τον Δεκέμβριο και η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Γκλάντμπαχ, τελειώνοντας την υπόθεση τίτλος.

Φέτος δεν είναι η χρονιά του. Ο Τόμας Μίλερ, όμως, επέστρεψε στα γκολ για πρώτη φορά στην Bundesliga μετά τις 10 Δεκεμβρίου, οδήγησε την Μπάγερν στη νίκη με 1-0 επί της Γκλάντμπαχ και στο +13 στην κορυφή, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση τίτλος.

Ήταν η μάχη ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του δευτέρου γύρου, που ανταποκρίθηκαν στα κατορθώματά τους στο 2017. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος από το ξεκίνημα και οι Βαυαροί πιο επιθετικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια. Οι παίκτες του Αντσελότι έμοιαζαν πιο αποφασισμένοι, με τον Λεβαντόφσκι να χάνει την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο 18’, ο Πολωνός απείλησε ξανά στο 25’, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο, να βγαίνουν στην αντεπίθεση, όμως να μην έχουν την τελική πάσα.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης, με την άμυνα της Μπορούσια να στέκεται πολύ καλά. Χρειάστηκε μία μαγική ασίστ του Τιάγκο στο 63’ στον Μίλερ, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1! Το γκολ ανάγκασε τους γηπεδούχους να ρισκάρουν περισσότερο, όμως έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία 15’ για να πιέσουν. Αζάρ (75’), Ντρμιτς (82’) και Στρομπλ, όμως, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε η Γκλάντμπαχ, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα