Έμπολι – Νάπολι 2-3

Κώστας Ζάλιαρης
Έμπολι – Νάπολι 2-3

bet365

Σίφουνας η Νάπολι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Έμπολι, όμως λίγο έλειψε να τα κάνει... μαντάρα στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας ωστόσο τη νίκη με το τελικό 3-2 στο «Κάρλο Καστεγιάνι».

Οι «παρτενοπέι» βρέθηκαν αρκετά γρήγορα στην άσπρη βούλα, με το πρώτο πέναλτι να είναι τέτοιο που προκάλεσε «φωνές», από τη στιγμή που δεν ήταν σίγουρο αν το μαρκάρισμα του Αντρέα Κόστα στον Μέρτενς ήταν εντός περιοχής.

Ο Σκορούπσκι αρνήθηκε το γκολ πραγματοποιώντας σωστή επέμβαση στην εκτέλεση του Βέλγου άσου της Νάπολι, όμως στη συνέχεια θα μάζευε τρεις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του.

Από σέντρα του Γκουλάμ και κακή απομάκρυνση του Κόστα, ο Ινσίνιε έκανε το 1-0 στο 19', ο Μέρτενς πήρε το αίμα του πίσω στο 24' με τρομερή εκτέλεση φάουλ νικώντας αυτή τη φορά τον Σκορούπσκι για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Σάρι, ενώ, ξανά ο Ινσίνιε στο 38' με πέναλτι που κέρδισε ο Καγιεχόν από τον Πασκουάλ, έγραψε το 3-0 από το πρώτο μέρος.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αν ο Μπεργκ ανοίξει το σκορ.

Ακόμα κι έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής δεν επρόκειτο να είναι τελικά τόσο άνετο για τους «παρτενοπέι», αφού βρέθηκαν να καρδιοχτυπούν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την Έμπολι να έχει προσπαθήσει πολύ περισσότερο στο δεύτερο μέρος και να έχει μειώσει στο σκορ!

Αρχικά, ο Ελ Καντουρί στο 70ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, ο Μακαρόνε με εύστοχο πέναλτι στο 82' μείωσε σε 3-2 για να προκαλέσει τεράστιο άγχος στους Ναπολιτάνους, ενώ λίγο αργότερα, ο Τιάμ αστόχησε σε καλή κεφαλιά.

Το σφύριγμα της λήξης προκάλεσε μέγιστη ανακούφιση στους φιλοξενούμενους και απογοήτευση, η οποία όμως συνοδεύθηκε από χειροκρότημα, για το σύνολο του Μαρτουσιέλο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα