Και τώρα ντέρμπι

Θοδωρής Βασίλης
Και τώρα ντέρμπι

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι στην Λεωφόρο, την ώρα που ο τρίτος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον καταπληκτικό Πανιώνιο στα ματς που κλέβουν την παράσταση από την 25η αγωνιστική.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στην Λεωφόρο το απόγευμα της Κυριακής για το απόλυτο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι με τους «πράσινους» να θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για την είσοδο στην πεντάδα την ώρα που ο Ολυμπιακός θέλει να κλειδώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Γιώργου Κουτρουμπή ο οποίος έκοψε τα ράμματα και παίρνει θέση στην βασική ενδεκάδα δίπλα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Εβρίτης τεχνικός θα παρατάξει τους Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, με αμυντική τετράδα τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέδο και Χουλτ. Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι τα κεντρικά χαφ με τους τους Βιγιαφάνιες και Εμποκού και Κλωναρίδη να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Μπεργκ.

Στον Ολυμπιακό ο Λεάλι έμεινε εκτός αποστολής πληρώνοντας τα τραγικά του λάθη με την Μπεσίκτας με τον Καπίνο να επιστρέφει στην ενδεκάδα. Στην ενδεκάδα και ο Ντομίνγκες ο οποίος δεν είχε δηηλωθεί στην Ευρώπη. Ο Βασίλης Βούζας θα παρατάξει τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, με τους Ρομαό και Μάρτινς τα δύο αμυντικά χαφ, και τους Σεμπά Ντομίνγκες Ελιουνούσι πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Νωρίτερα, ο τρίτος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον δεύτερο Πανιώνιο σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι για τα πλέι οφ. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την τριάρα από την ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση με τον Βλάνταν Ίβιτς να μην υπολογίζει στους τραυματίες Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Ουάρντα, αλλά και στον τιμωρημένο Μαλεζά.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα που τον έχει φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Μιλόγεβιτς να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Ρισβάνη, τον τραυματία Φούντα και τον Λάμπρου ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Στα Πηγάδια η Ξάνθη θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό για να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση των πλέι οφ με τον Λουτσέσκου να μην έχει στην διάθεσή του Γουάλας και Παπαστεριανό. Ο Λεβαδειακός ξέρει καλά ότι θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα αφού είναι σε δύσκολη θέση για την παραμονή με τον Γιάννη Χριστόπουλο να έχει αρκετές απουσίες αφού οι Τριποτσέρης, Μεντί, Μάντζιος, Καραμπουέ και Μουλόπουλος είναι εκτός αποστολής.

Τέλος, στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας ξέρει ότι με νίκη απέναντι στον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα κλειδώνει την παραμονή. Εκτός ο τιμωρημένος Ιγκλέσιας, επιστρέφει ο Μάσα. Χωρίς τους Σκόνδρα, Βιδάλ και Μαμπουλού οι Ηπειρώτες.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ, αν ο Κουτίνιο ανοίξει το σκορ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (15:00 - NS2)

Ξάνθη – Λεβαδειακός (17:15 - NS3)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 - NS2)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19:30 – NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα