Ούμπιδες: «Κρίμα που δεν μέτρησε»

Gazzetta team
Ούμπιδες: «Κρίμα που δεν μέτρησε»

bet365

Στο γκολ του Ατρόμητου που ακυρώθηκε στάθηκαν στις δηλώσεις τους οι Χαβιέ Ούμπιδες και Κυριάκος Κιβρακίδης.

Οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν από την Ενωση και είδαν τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι οφ να μειώνονται, με τους δύο ποδοσφαιριστές να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία, λέγοντας πάντως τα καλύτερα για την ΑΕΚ.

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, μπήκε καλύτερα η ΑΕΚ, αλλά είναι κρίμα που δεν μέτρησε το δικό μας γκολ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και είναι κρίμα που ενώ ήταν ισορροπημένο ματς, δεν είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε για να είμαστε κοντά στα πλέι οφ, μένουν πέντε παιχνίδια και θα παλέψουμε για ότι καλύτερο», είπε ο Ούμπιδες ενώ ο Κιβρακίδης τόνισε: «Περιμέναμε πως και πως το ματς αυτό, γιατί οι τρεις βαθμοί θα μας έφερναν πιο κοντά στα πλέι οφ. Παίξαμε με καρδιά και πάθος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μία φάση ο αντίπαλος, είχε και το δοκάρι. Πήγα στα αποδυτήρια μετά το ματς για να δω αν ήταν γκολ το ακυρωθέν και όντως ήταν. Η ΑΕΚ διάβασε πολύ το παιχνίδι μας, προσπάθησε να μας κλείσει. Είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα