Κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο… (vid)

Κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο… (vid)

Gazzetta team
Κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο… (vid)

bet365

Δύο μικροί φίλοι, που είναι μάλιστα και συμμαθητές, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο της Τούμπας και είδαν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν οι δύο συμμαθητές, που χάρη στην αγάπη των δασκάλων τους, κατάφεραν να βρεθούν στην Τούμπα και να παρακολουθήσουν την προπόνηση του «Δικεφάλου».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Η σημερινή μέρα ήταν ξεχωριστή για τους δυο φίλους και συμμαθητές τον Γιώργο και τον Σταύρο που παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι δυο συμμαθητές έπεισαν τους δασκάλους τους να τους φέρουν στην προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας. Όπως είπαν και στην δασκάλα τους ήταν η καλύτερη εκδρομή που τους έχουν πάει.

Ο Σταύρος και ο Γιώργος φοιτούν στο 2o Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Πυλαίας-Χορτιάτη και είναι οι πιο φανατικοί φίλαθλοι της τάξης καθώς λατρεύουν τον ΠΑΟΚ και δεν χάνουν αγώνα.

Η έκπληξη που τους έκαναν οι δάσκαλοί τους να τους φέρουν στην Τούμπα για να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές θα τους μείνει αξέχαστη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα