Μίλαν -Τζένοα 1-0

Gazzetta team
Μίλαν -Τζένοα 1-0

bet365

Ενα υπέροχο τέρμα του Μάτι Φερνάντες ήταν αρκετό για τη Μίλαν, ώστε να επικρατήσει 1-0 της Τζένοα εντός και να βρεθεί στην 6η θέση!

Η παράδοση έδειχνε Μίλαν, μιας και η Τζένοα μετρούσε στο Μεάτσα μόλις μια νίκη στα 25 τελευταία ραντεβού! Οι αριθμοί επιβεβαιώθηκαν και φέτος, αφού οι Ροσονέρι επικράτησαν 1-0 και βρέθηκαν στο -3 από την τετράδα. Πρωταγωνιστής ο Μάτι Φερνάντες, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μίλαν, ενώ η αποψινή ήταν η δεύτερη του εμφάνιση ως βασικός!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, αλλά μόλις στο 3ο λεπτό είδαν τον Μπερτολάτσι να τραυματίζεται και τη θέση του να παίρνει ο Λοκατέλι. Μάλιστα, ο τελευταίος τέσσερα λεπτά αργότερα είχε κι ένα καλό σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Η Μίλαν συνέχισε την πίεση και στο 16' έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά το πλασέ του Οκάμπος έβγαλε στη γραμμή ο Ιτσο! Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονταν τα λάθη της αντιπάλου στη μεσαία γραμμή και στο 20' από ένα τέτοιο λάθος βρέθηκαν φάτσα με το γκολ, αλλά το πλασέ του Ντεουλοφέου πέρασε μόλις άουτ! Στο 33' η Μίλαν άνοιξε το σκορ, ο Λαπαντούλα έκανε την ασίστ και ο Μάτι Φερνάντες με υπέροχο πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η Μίλαν κρατούσε το υπέρ της σκορ, ενώ απειλούσε με ενέργειες του Οκάμπος. Στο 70' ο Αργεντίνος έκανε την πάσα, αλλά το σουτ του Μάτι πέρασε μόλις άουτ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα