Απόλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Gazzetta team
Απόλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και επέστρεψε στην κορυφή της Football League και περιμένει το αποτέλεσμα της Λαμίας...

Ανώτερος ήταν ο Απόλλων Σμύρνης στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου έδειξε πως ήθελε περισσότερο την νίκη και την πήρε με το τελικό 2-0, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Κονέ ήταν ο άνθρωπος της αναμέτρησης, καθώς στο 15' άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην πλάτη του Κουτσόπουλου, ενώ στην επανάληψη έκανε και την ασίστ για το 2-0. Οι φάσεις μπορεί να έλειπαν από το πρώτο ημίχρονο, όμως ο Απόλλων ήταν καλύτερος και το γρήγορο γκολ του έδωσε μια μεγαλύτερη άνεση την οποία και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον.

Στην επανάληψη, με νέο γρήγορο τέρμα η «Ελαφρά Ταξιαρχεία»... τελείωσε το παιχνίδι. Ο Κονέ έκανε το γέμισμα με εκτέλεση φάουλ και ο Περογαμβράκης ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να σημειώσει στο 55' το 2-0. Ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι τελείωσε, με τον Απόλλωνα να έχει τον έλεγχο και να... ρίχνει τον ρυθμό, κρατώντας μέχρι τέλους το 2-0 που τον φέρνει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ρομάνο (65' Τζάνης), Κονέ, Περογαμβράκης (74' Κρητικός), Μπαρμπόσα (65' Ομπόντο), Πετρόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Σμίλτος, Τσόπελας, Μάιγκα, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Υφαντής (65' Βουκομάνοβιτς), Καραγιάννης, Ντάνκουα (50' Ντεμπελέ), Κρητικός (74' Μυργιώτης), Τζέκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα