Με στόχο την κορυφή η ομάδα της Δ.Α Ακαρνανίας!

Gazzetta team
Με στόχο την κορυφή η ομάδα της Δ.Α Ακαρνανίας!

bet365

Προέλαση προς την... κούπα για την ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, αφού η νίκη με 2-0 κόντρα στην αντίστοιχη της Μαγνησίας, στα πλαίσια της 4η αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας την στέλνει στα ημιτελικά της Θεσσαλονίκης!

Η αποστολή μόνο εύκολη δεν θα είναι, αλλά το πολύ καλό υλικό σε συνδυασμό και με τον εντυπωσιακό απολογισμό των τριών νικών σε ισάριθμα ματς και με συντελεστή γκολ 7-0, επιτρέπει στην ομάδα από το Αγρίνιο να μπορεί να ονειρευτεί την κατάκτηση της κορυφής! Κι όλα αυτά για ένα νέο σύνολο καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα της Δ.Α. Ακαρνανίας λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα μετά από απουσία πέντε ετών.

Φυσικά μια τόσο σημαντική προσπάθεια δεν θα μπορούσε να έχει ορθοποδήσει τόσο αν δεν υπήρχαν και οι αρωγοί που στηρίζουν με κάθε τρόπο από την πρώτη στιγμή. Έτσι ευχαριστεί θερμά για την συμπαράσταση όλο αυτό τον καιρό, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας (Ε.Α.Υ.Α.), την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας (Ι.Ρ.Α.), το EMILEON Sport Center, την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, την πιτσαρία SERGIO και τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού Φίλιππο Δάρλα, το πρακτορείο ΟΠΑΠ «Η γωνιά της τύχης», την επιχείρηση «Αφοί ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ», την ποδοσφαιρική ομάδα Ιναχος Βάλτου, αλλά και τον Διοικητή της Τροχαίας Αγρινίου Μιχαήλ Ντζιακώστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα