Ετοιμάζει αλλαγές ο Κωστένογλου

Ετοιμάζει αλλαγές ο Κωστένογλου

Ετοιμάζει αλλαγές ο Κωστένογλου

bet365

Τα προβλήματα τραυματισμών και η αγωνιστική εικόνα κάποιων παικτών οδηγούν στον Νίκο Κωστένογλου στην απόφαση αλλαγών στην ενδεκάδα στον εκτός έδρας αγώνα (19/3) με την Καλλονή.

Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού δεν θα βρεθούν οι Στάθης Ταυλαρίδης, Λούκα Μιλούνοβιτς καθώς δεν έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δοκίμασε να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης, ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να μη ρισκάρει.

Είναι δεδομένο επίσης ότι ο Νίκος Κωστένογλου να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα και για την ακρίβεια σε πρόσωπα τόσο στον χώρο της μεσαίας γραμμής όσο και της άμυνας. Ξεκινώντας από την άμυνα θα διατηρήσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Σόουζα, Χαριτωνίδη, στην αριστερή πλευρά θα παίξει ο Καράμπελας ενώ για την αντίστοιχη δεξιά θα παραμείνει ο Τζανακάκης.

Η Βιγιαρεάλ ελπίζει στην Ευρώπη κυνηγώντας μία θέση στην εξάδα. Θα καθαρίσει το ματς με τη Λας Πάλμας από νωρίς;

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Ρόβα σε ρόλο κόφτη, ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Πίτου Γκαρσία και Τάτος. Στην τριάδα της επίθεσης, δοκίμασε τον Μπράνα Ιλιτς στα άκρα μαζί με τον Κενάν Μπαργκάν, ενώ ο Αντώνης Καπνίδης θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα