«Ευχαριστούμε Λεάλι»

«Ευχαριστούμε Λεάλι»

«Ευχαριστούμε Λεάλι»

bet365

«Teşekkürler Leali» που μεταφράζεται ως «Ευχαριστούμε Λεάλι» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Fanatik για τη νίκη της Μπεσίκτας επί του Ολυμπιακού.

Η τουρκική ομάδα προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο έναντι του Ολυμπιακού μολονότι από 39΄ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αμπουμπακάρ.

Στο τελευταίο τέταρτο σημείωσε ακόμη δύο γκολ (4-1) με τον Ιταλό γκολκίπερ του Ολυμπιακού Νίκολα Λεάλι να φέρει μεγάλη ευθύνη για την έκταση που πήρε το τελικό σκορ.

Η τουρκική εφημερίδα Fanatik πάει ένα βήμα παραπέρα ευχαριστώντας τον 24χρονο τερματοφύλακα για την πρόκριση της Μπεσίκτας.

Από το 2011 έχει να σκοράρει Λιλ απέναντι στη Μαρσέιγ στο πρώτο ημίχρονο. Θα διατηρηθεί το σερί με τη Λιλ να μένει στο 0;

Στο άρθρο, το οποίο τιτλοφορείται «Ευχαριστούμε Λεάλι» μεταξύ άλλων τονίζεται:

«Ο Λεάλι μετά το πρώτο γκολ από τον Αμπουμπακάρ συνέχισε την κακή του εμφάνιση κάνοντας λάθος εκτίμηση στο δεύτερο γκολ του Μπάμπελ.

Ο Λεάλι έκρινε την μοίρα της αναμέτρησης. Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε λάθος και στο πρώτο παιχνίδι που έληξε 1-1 βοηθώντας τον Αμπουμπακάρ να σκοράρει. Ουσιαστικά συνέχισε από εκεί που σταμάτησε», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα