Τελικοί πριν από τον τελικό!

Τελικοί πριν από τον τελικό!

bet365

Η βόμβα που δεν... έσκασε στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, έσκασε στη Νιόν όπου για τους «8» του Champions League κληρώθηκαν τα ζευγάρια Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα!

Το τηλεφώνημα για βόμβα στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας διαδέχτηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League. Εκεί δεν υπήρχε τίποτα σχετικό με βόμβα. Κανονική τουλάχιστον.

Διότι, μπορεί να μην προέκυψε κάποιος εμφύλιος αλλά έχουμε άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις προκύπτουν από τα ζευγάρια Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους - Μπασρτσελόνα! Από εκεί και πέρα η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει με τη Λέστερ κι η Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Μονακό.

Τα πρώτα ματς, στο δρόμο για τον τελικό του Κάρντιφ στις 3/6, για την πρόκριση στα ημιτελικά θα διεξαχθούν 11 και 12 Απριλίου, οι ρεβάνς 18 και 19 Απριλίου, ενώ η τελευταία κλήρωση θα γίνει στις 21 Απριλίου.

Πάντως, από την κλήρωση απόλυτα ικανοποιημένος πρέπει να νιώθει ο Μπονούτσι, ο οποίος δεν δίστασε να ευχηθεί δημοσίως να κληρωθεί η Γιούβε με τους Καταλανούς ώστε να πάρει το αίμα του πίσω από τον χαμένο τελικό του 2015 στο Βερολίνο.

Από το 2011 έχει να σκοράρει Λιλ απέναντι στη Μαρσέιγ στο πρώτο ημίχρονο. Θα διατηρηθεί το σερί με τη Λιλ να μένει στο 0;

Τα προημιτελικά του Champions League

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λέστερ
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μονακό
Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης
Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα