Δεν είχε κίπερ αλλά δεν είχε και ευστοχία...

Δημήτρης Τομαράς
Δεν είχε κίπερ αλλά δεν είχε και ευστοχία...

bet365

Ο Ολυμπιακός έψαξε το... όνειρο όμως εν τέλει πέρασε κάκιστη βραδιά με βαριά ήττα στην Πόλη, έχοντας ξανά τον Λεάλι σε πρώτο πλάνο. Η επιθετική αδυναμία και η... παγίδα της προσωποίησης της ευθύνης σε Ιταλό.

Προφανώς και εννοείται πως πάντα για τον όποιο σχεδιασμό σε μία ομάδα την Νο1 και βασική ευθύνη την έχει η εκάστοτε διοίκηση και ο ισχυρός άνδρας της. Προφανώς και αυτό ισχύει και στον Ολυμπιακό. Προφανώς και οι βασικές ευθύνες για το φετινό οργανόγραμμα και τις όποιες ανορθογραφίες βαραίνουν την διοίκηση Μαρινάκη. Διότι σήμερα το... ανάθεμα πέφτει ορθώς έως ένα σημείο στον Νικόλα Λεάλι, ωστόσο ο Ιταλός δεν έπιασε μόνος του Λιμάνι. Ήρθε μετά από εισηγήσεις και αποφάσεις των ανθρώπων της ομάδας. Είναι λάθος να προσωποιείται μόνο σε αυτόν η ευθύνη για την πορεία της ομάδας. Για τον Ιταλό άλλωστε τα γράψαμε μετά το 1-1 με την Μπεσίκτας.

Ανεξαρτήτως της όποιας εικόνας βγάζουν προς τα έξω ορισμένες πηγές για την εκγύμναση και τον τρόπο δουλειάς επί Μπέντο ως προς τους κίπερ τα λάθη του Ιταλού είναι σχεδόν... παιδικά. Στο Μπεσίκτας - Ολυμπιακός τρώει γκολ κάτω από τα χέρια του και... κρεμάει την ομάδα του. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Απόλυτα και δίχως καμία αμφισβήτηση. Προφανώς και πριν από αυτόν υπήρξαν και άλλοι κίπερ που... κρέμασαν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ωστόσο φέρει ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης γι' αυτόν τον αποκλεισμό. Στο ματς στην Πόλη με εξαίρεση το τέρμα του Τοσούν στο τέλος φταίει για όλα τα υπόλοιπα!

Ο Λεάλι - όπως έχουμε γράψει ξανά - δυστυχώς για εκείνον δεν είναι παίκτης επιπέδου Ολυμπιακού. Δεν είναι ο μόνος από το υπάρχον ρόστερ που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, όμως απέδειξε ξανά ότι δεν αξίζει να είναι βασικός τερματοφύλακας στον πειραϊκό σύλλογο. Στο Λιμάνι προφανώς και το έχουν δει και εισπράττοντας και το γενικότερο κλίμα κοιτάζουν ήδη για τη νέα σεζόν. Εκτός από τον Λεάλι βέβαια για απόψε πρέπει να δει τις ευθύνες της και η άμυνα καθώς και ο Φορτούνης που έχει συμμετοχή σε γκολ των Τούρκων με λάθος του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ντόρτμουντ - Ινγκολσταντ.

ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

Στο 67' βγήκε από το κέντρο ο Καμπιάσο, διότι στην ηλικία του δεν είναι παίκτης που μπορεί να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο. Η αποχώρησή του σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Φορτούνης ήταν κάκιστος, ο Μανθάτης εκτός αγώνα και οι άλλοι μεσοεπιθετικοί που μπήκαν δεν βοήθησαν, οδήγησαν σε μία βαριά ήττα και έναν άδοξο αποκλεισμό. Ο Ολυμπιακός δεν είχε επιθετική ουσία κυρίως στο διάστημα που η Μπεσίκτας έπαιζε με 10. Αυτό πραγματικά είναι σχεδόν αδιανόητο για μία ομάδα που θέλει να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Δεν γίνεται να μην έχεις την αποτελεσματικότητα που πρέπει από την στιγμή που ο αντίπαλός σου παίζει με 10.

Θέλετε και στατιστικό παράδειγμα; Η Μπεσίκτας (σ.σ. που κατά έναν... παράδοξο τρόπο είχε ξανά πολλούς... υποστηρικτές στην Ελλάδα που... πανηγύρισαν τη νίκη της και ακόμα και στα social media με φωτογραφίες με φανέλα της, κάτι που συνιστά τουλάχιστον απρέπεια και αυτό θα ίσχυε για οποιαδήποτε ελληνική εκπροσώπηση στην Ευρώπη) με 8 τελικές είχε 4 γκολ (!) και ο Ολυμπιακός με 14 μόνο 1. Προφανώς και ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ στα ματς με την Μπεσίκτας, όμως έτσι όμως πήγε το συγκεκριμένο ματς κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την τελική έκβασή του. Για άλλη μία χρονιά υπήρξε μία ελπίδα - παρά το πως κύλησε η σεζόν - για μία ευρωπαϊκή υπέρβαση που δεν ήρθε.

ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ... ΡΑΒΕ - ΞΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια σε πολλές περιπτώσεις έχει προχωρήσει σε πολλές και δραστικές αλλαγές στο ρόστερ του. Φέτος αυτό έγινε ακόμα και τον Γενάρη με τις τόσες αποχωρήσεις παικτών. Το διαρκές... ράβε - ξήλωνε σε μία ομάδα σε όλα τα επίπεδα δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Προφανώς ούτε οι αλλαγές προπονητών. Αισίως φέτος τον Μάρτιο ο Ολυμπιακός με τον υπηρεσιακό Βούζα πήγε σε 5ο προπονητή. Πριν καλά καλά τελειώσει η σεζόν μπορεί να πάει και σε 6ο. Εννοείται πως όλη αυτή η διαδικασία είναι λανθασμένη. Ο Ολυμπιακός για του χρόνου θέλει και έναν νέο κορμό, που θα γίνει σταθερός, καθώς και να εμπιστευθεί έναν τεχνικό που να ξέρει πραγματικά γιατί τον έκλεισε και να τον έχει για έναν πλάνο τουλάχιστον διετίας. Διαφορετικά η ομάδα θα συνεχίσει να... ταλαιπωρείται αγωνιστικά και να αντιμετωπίσει έξτρα πίεση και προβλήματα στην διάρκεια της χρονιάς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα