Σισοκό: «Συγκέντρωση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Σισοκό: «Συγκέντρωση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Gazzetta team
Σισοκό: «Συγκέντρωση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Σισοκό τόνισε πως πλέον στον Ολυμπιακό καλούνται να συνεχίσουν με νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις
Το «σύνθημα» ώστε όλοι στον Ολυμπιακό να στραφούν πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, έδωσε ο Σισοκό μετά την σημερινή ήττα στην Τουρκία. «Ξέραμε ότι θα ξεκινήσουν πολύ δυνατά και ότι τα πρώτα λεπτά θα είναι δύσκολα. Καταφέρανε να βάλουν νωρίς ένα γκολ, μόλις στο 10΄, και να μας πιέσουν ακόμα περισσότερο. Όπως λέει και ο πρόεδρός μας όλες οι διοργανώσεις είναι σημαντικές για εμάς. Είμαστε στενοχωρημένοι, όμως έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι σημαντικό το ότι την Κυριακή έχουμε ένα ντέρμπι και εκεί θα συγκεντρωθούμε», είπε στη κάμερα του Cosmote TV.
Και ολοκλήρωσε. «Στενοχωριόμαστε που δεν συνεχίζουμε, όμως είμαστε ικανοποιημένοι από τα όσα πετύχαμε στο Γιουρόπα Λιγκ φέτος. Πλέον, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο».
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα