Η «συνάντηση» της Τρίπολης

Γιώργος Ντυμένος
Η «συνάντηση» της Τρίπολης

bet365

Οι Τσουκαλάς και Μανιάς ως παίκτες του Αστέρα θα υποδεχθούν την Κυριακή παλιούς γνωστούς και φίλους από τον ΠΑΣ Γιάννινα
Κόντρα σε γνωστούς και φίλους θα βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής οι Σταύρος Τσουκαλάς και Μιχάλης Μανίας. Τότε ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ και αμφότεροι έχουν συνδέσει το όνομά τους με την αναγέννηση του «Αγιαξ της Ηπείρου» τα τελευταία χρόνια, όπου και έπαιζαν μέχρι πέρσι. Ο έμπειρος χαφ ήταν για τέσσερις σεζόν στα Γιάννινα προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ, από το 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και συνολικά φόρεσε την φανέλα τους σε 142 ματς και σημείωσε 15 γκολ.
Ο 27χρονος στράικερ από τον πλευρά του βρέθηκε στους Ζωσιμάδες το 2014, τον περασμένο Ιούλιο και μετά από 63 εμφανίσεις και 19 τέρματα με τους Γιαννιώτες ξενιτεύτηκε στο Βέλγιο και την Βέστερλο, ενώ επαναπατρίσθηκε τον Γενάρη για χάρη των Αρκάδων. Ετσι οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή με αρκετούς... παλιόφιλούς τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα