Διάλεξε τον αντίπαλο για το Κύπελλο! (polls)

Gazzetta team
Διάλεξε τον αντίπαλο για το Κύπελλο! (polls)

bet365

Μετά από 68 χρόνια ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συναντιούνται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, την Τρίτη (21/03, 11:30) γίνεται η κλήρωση (εάν δεν υπάρξει νέα βόμβα) κι εσείς επιλέγετε τον... αγαπημένο σας αντίπαλο.

Είναι δίχως αμφιβολία ο πιο συναρπαστικός θεσμός. Οχι μόνο των τελευταίων ετών. Πιθανότατα από τότε που δημιουργήθηκε το Κύπελλο Ελλάδος. Κι αυτό γιατί μετά από 68 χρόνια ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν όλοι μαζί, μια... παρέα, στα ημιτελικά! Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ζευγάρια (διπλοί αγώνες) μιας και η κλήρωση θα γίνει τελικά το μεσημέρι της Τρίτης (17/03, 11:30) μιας και την Παρασκευή αναβλήθηκε η διαδικασία μετά το τηλεφώνημα για βόμβα. Μέχρι να φτάσει αυτή η ώρα, βάζουμε εσάς τους αναγνώστες του gazzetta.gr στο... τριπάκι να διαλέξετε αντίπαλο πριν τις «ορέξεις» της κληρωτίδας.

Ηρακλής και Πλατανιάς έχουν έρθει 4 φορές σερί ισόπαλοι με 1:1, 0:0, 0:0 και 0:0. Πόσο θα λήξει το ματς αυτή τη φορά;

Για την ιστορία το μακρινό 1949 η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει στον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ. Στον τελικό πέρασε η Ενωση με το «τριφύλλι» με τους «κιτρινόμαυρους» να σηκώνουν και το τρόπαιο καθώς νίκησαν 2-1 στην παράταση. Ποια θα είναι τα ζευγάρια όμως 68 χρόνια μετά; Αυτό θα το μάθουμε το μεσημέρι της Τρίτης. Μέχρι τότε μπορεί να... επιλέξετε τον εκλεκτό αντίπαλο για την κάθε ομάδα...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα