Άλλο Κύπελλο, άλλο ευρωπαϊκό...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Άλλο Κύπελλο, άλλο ευρωπαϊκό...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα «διαβάζει» τις σκέψεις του Μουρίνιο και επιλέγει τις κινήσεις του για το στοιχηματικό ενδιαφέρον των αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Εγώ επαναλαμβάνω πως τη χαίρομαι κάθε επιτυχία της Τσέλσι, του φίλου μου του Ρομάν. Θέλω να τον βλέπω χαρούμενο. Όμως, δεν θέλω να βλέπω και αυτό το ύφος... έτοιμο να σου προκαλέσει κακό αν σε δει μπροστά του, από τον Ζοσέ Μουρίνιο τις στιγμές που τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά.

Κι αφού ο «special one» έκανε μια... εξαίρεση κι αντί να κατηγορήσει τους παίκτες του και δη τον Πογκμπά, έβαλε πλάτη και στήριξε το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα... παίξει και πολύ απέναντι στη Ροστόφ απόψε. Άλλο Κύπελλο, άλλο ευρωπαϊκό. Κι ο Ζοσέ το ξέρει πολύ καλά. Στο 1,65 να βρίσκεται μπροστά η αγγλική ομάδα στο ημίχρονο, ενώ, με δεδομένο πως στα τελευταία δύο εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς η Γιουνάιτεντ σκόραρε μια φορά και κράτησε τα υπόλοιπα για την επανάληψη, πληρώνει στο 2,55 το 1 γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Στο Άμστερνταμ, ο Άγιαξ υποδέχεται την Κοπεγχάγη με σκοπό να... πιάσει τόπο το εκτός έδρας γκολ στη Δανία, στην ήττα του στο πρώτο παιχνίδι με το τελικό 2-1. Ο Αίαντας μετράει πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα 10 εντός έδρας παιχνίδια του στην Ευρώπη για την τρέχουσα σεζόν, δίχως όμως να ξεφεύγει πολύ στο σκορ. Πέντε Under, στα τελευταία έξι παιχνίδια μακριά από την έδρα της η Κοπεγχάγη και το 0-2 γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το βρίσκουμε στο 1,75.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα