Νασρί: «Παίξε σαν άντρας, Βάρντι»!

Κώστας Ζάλιαρης
Νασρί: «Παίξε σαν άντρας, Βάρντι»!

bet365

Ο Σαμίρ Νασρί εύχεται να μπορούσε να συναντήσει ξανά τον Τζέιμι Βάρντι για να του πει όλα τα... «γαλλικά» που ξέρει, αφού τον χαρακτήρισε ψεύτη δημοσίως, μιλώντας για το περιστατικό από το οποίο προήλθε η αποβολή του άσου της Σεβίλλης στο «King Power Stadium».

Ο Νασρί έπεσε στην παγίδα του Άγγλου στράικερ της Λέστερ όταν έκανε τη βλακώδη κίνηση με το κεφάλι, αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του επαναληπτικού της Τρίτης στην Αγγλία και οι Ανδαλουσιανοί αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις «αλεπούδες» να παίρνουν τη νίκη 2-0 και να ανατρέπουν την κατάσταση για να συνεχίσουν στα προημιτελικά.

«Με έσπρωξε και μου είπε “τι κάνεις εκεί;”. Μετά ήρθε κοντά μου. Το έπαιξε πολύ καλά όλο το σκηνικό... Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο και μετά έπεσε στο έδαφος. Σκέφτηκα ότι ως Άγγλος, θα ήταν πολύ πιο σκληρός από αυτό. Για εμένα, έκλεψε. Παίξε σαν άντρας!

Ρόμα - Λυών με επιστροφή, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Αν ήταν ξένος ποδοσφαιριστής, θα τον είχε χαρακτηρίσει ψεύτη και ο βρετανικός Τύπος. Δεν είστε καλύτεροι από εμάς, όμως κερδίζετε 2-0 και προκρίνεστε. Παίξτε κανονικά. Θα ήθελα πολύ να τον συναντήσω ξανά από κοντά, αλλά δεν θα μπορείτε να γράψετε στα Μέσα όσα θα του πω...» είπε ο Νασρί για τη φάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα