Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς!

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς!

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς!

bet365

Ο Σερβοελβετός επιθετικός χτύπησε στον ώμο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ και εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος της ζημιάς, που έχει υποστεί…

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς χτύπησε στον ώμο κι αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Συμφώνα με την επίσημη ενημέρωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ το μέγεθος του προβλήματος θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Η πρώτη κλινική εκτίμηση, από το ιατρικό τιμ της ομάδας, αναφέρει ότι ο Πρίγιοβιτς έχει υποστεί ζημιά στην κλείδα και θα υποβληθεί άμεσα σε ακτινολογικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση του τραυματισμού.

Ο «Πρίγιο» τραυματίστηκε όταν σε μια φάση του οικογενειακού διπλού πήγε να αποφύγει τον Μπρκιτς, έπεσε και χτύπησε στην κλείδα αν και δεν ήρθε σε επαφή με τον Σέρβο τερματοφύλακα.

Μονακό - Μάντσεστερ Σίτι με επιστροφή, αν ο Φαλκάο σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα στην κλείδα δεν είναι τωρινό για τον 26χρονο επιθετικό. Ανάλογη ζημιά είχε υποστεί και τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ακόμη αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας. Αυτή ήταν η βασική αιτία για την οποία είχε να αγωνιστεί από τις 8 Δεκεμβρίου μέχρι και να ενσωματωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είχαν πάρει στα χέρια τους τις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειχναν ότι είχε ξεπεράσει εκείνο το πρόβλημα στην κλείδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα