Πέταξε για την πρόκριση ο Ολυμπιακός (pics)

Πέταξε για την πρόκριση ο Ολυμπιακός (pics)

bet365

O Ολυμπιακός πέταξε για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα κυνηγήσει την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Europa League, απέναντι στην Μπεσίκτας.

Μετά το 1-1 του Φαλήρου, ο Ολυμπιακός καλείται να σκοράρει και να κυνηγήσει την πρόκριση μέσα στην «Vodafone Arena» της Μπεσίκτας.

Το πρωί τη;ς Τετάρτης, οι πρωταθλητές Ελλάδας πέταξαν για την Πόλη, με αισιοδοξία και πίστη ότι θα τα καταφέρουν ακόμη μία φορά.

Αυτή είναι κι η πρώτη αποστολή του Βασίλη Βούζα, ως προπονητής στην πρώτη ομάδα, ο οποίος έχει στο πλευρό του τους Πάντο, Ιμπαγάσα και Μοντεστό. Εκτός έχουν μείνει οι Βιάνα και Καρντόσο, ενώ κανονικά με την αποστολή είναι οι Μάριν και Καμπιάσο.

Oι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μπροστά τους λίγες ώρες ξεκούρασης και λογικά θα ακολουθήσει ένας περίπατος χαλάρωσης στην πόλη. Όσον αφορά στο πρόγραμμα της ομάδας, στις 18:45 τοπική ώρα είναι η συνέντευξη Τύπου του Βούζα με έναν παίκτη και στις 19:30 θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας.

Θυμίζουμε την αποστολή:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα