«Τελειώνει» ο Ρούσσος από τον Ηρακλή!

«Τελειώνει» ο Ρούσσος από τον Ηρακλή!

Gazzetta team
«Τελειώνει» ο Ρούσσος από τον Ηρακλή!

bet365

Ο νεαρός αμυντικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δεν υπολογίζεται πλέον στον Ηρακλή!

Παρά τα πολλά προβλήματα που έχει ήδη η ομάδα του Ηρακλή, στον «Γηραιό» θέλουν να κρατήσουν τους εσωτερικούς κανονισμούς που έχουν. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Σάββας Παντελίδης δεν θα υπολογίζει στα επόμενα έξι παιχνίδια τον Αλμπέρτο Ρούσσο.

Ο νεαρός αμυντικός σύμφωνα με πληροφορίες υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα την εβδομάδα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό κάτι το οποίο έγινε γνωστό αργότερα.

Μετά τη νίκη με 2:0 στην Πορτογαλία η Γιουβέντους βρίσκεται με το ένα πόδι στους 8. Θα αποφύγει την έκπληξη;

Από την στιγμή που έγινε γνωστό οι άνθρωποι του Ηρακλή αποφάσισαν να μην υπολογίζουν τον Ρούσσο μέχρι το τέλος της σεζόν παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει το περιθώριο για... απώλειες στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα