H ομολογία της παράγκας, ο κλέφτης κι η τσίπα!

H ομολογία της παράγκας, ο κλέφτης κι η τσίπα!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις δηλώσεις Αλεξανδρή, ο οποίος ομολόγησε τα πέναλτι-μαϊμού που έπαιρνε για να κερδίζει ο Ολυμπιακός, αλλά και τις κουβέντες του για την Ριζούπολη, που δεν παραπέμπουν σε πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά σε χούλιγκαν.

Κάτι λέγαμε για υποκρισία πριν λίγες ημέρες. Αυτό, που έχει περάσει στον κόσμο είναι, ότι για την βία στα γήπεδα φταίνε οι... αλήτες των γηπέδων, οι... χούλιγκαν δημοσιογράφοι, οι πρόεδροι, οι παράγοντες, οι διαιτητές. Για κάποιους «χούλιγκαν ποδοσφαιριστές» δεν έχουμε ακούσει κάτι.

Ηρθε λοιπόν σήμερα ο Αλέκος Αλεξανδρής και με τις δηλώσεις που έκανε δικαίωσε κατ’αρχάς όλους εμάς που λέγαμε ότι τόσα χρόνια η παράγκα στέρησε πρωταθλήματα από διάφορες ομάδες και τα πήρε ο Ολυμπιακός.

Ηρθε ο Αλέκος Αλεξανδρής και ομολόγησε, έστω και κάποια χρόνια μετά: «Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες».

Συγχαρητήρια στον Αλεξανδρή. Ομολογεί, ότι του αρέσει να κλέβει (ακόμα και το παιδί του), για να πετύχει τον σκοπό του και ομολογεί ότι και τότε έκλεβε για να πάρει πέναλτι (κορυφαία η βουτιά του στο ματς με την Καβάλα) και φυσικά να παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, αλλά τονίζει, ότι οι διαιτητές έφταιγαν που τα έδιναν.

Εκεί που έχει ξεφύγει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι για το θέμα της Ριζούπολης : «Είναι χαζό να καταγγέλλουν βρισιές στη φυσούνα ή πέσιμο στο πούλμαν. Κανένας δεν χτύπησε στη Ριζούπολη. Δεν μπορεί να βγει κάποιος και να πει: ‘Εμένα με χτύπησαν’. Με βρίζεις; Ε, βρίσε».

Ναι αυτά είπε, δεν διαβάζετε λάθος. Αυτά τα είπε πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και όχι ένας χούλιγκαν. Είπε ότι στην Ριζούπολη δεν χτύπησε κανείς, άρα δεν έγινε και τίποτα και είναι χαζό να καταγγέλεις βρισιές στην φυσούνα, η πέσιμο στο πούλμαν. Σωστά. Είναι χαζό να διαμαρτύρεσαι, όταν κάνεις μία ώρα να φτάσεις με το πούλμαν στα αποδυτήρια , επειδή σου πετάνε διάφορα αντικείμενα, είναι χαζό να διαμαρτύρεσαι όταν μπράβοι μπουκάρουν στα αποδυτήρια και βγαίνει ένας παίκτης (ο Κωνσταντίνου) –τότε του Παναθηναϊκού- να μην αφήσει τους μπράβους να χειροδικήσουν σε βάρος των παικτών, είναι χαζό να διαμαρτύρεσαι , όταν οι οπαδοί δεν σε αφήνουν να κάνεις ζέσταμα και σκίζουν την φυσούνα πετώντας αντικείμενα, καπνογόα, φωτοβολίδες

Αυτός ο τύπος, λοιπόν, ο Αλεξανδρής μεγαλώνει παιδί. Με τρομάζει μόνο και μόνο η ιδέα με τι πρότυπο θα μεγαλώσει το παιδάκι. «Κλέψε για να κερδίσεις τον στόχο σου» με αυτό το μότο θα μεγαλώσει. Αυτός ο τύπος, λοιπόν, που έπαιξε και μπάλα σίγουρα δεν ξέρει τι σημαίνει τσίπα.

Αν την είχε δεν θα έλεγε αυτά τα... τέρατα, που είπε για το ματς της Ριζούπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.