Λάτσιο - Τορίνο 3-1

Λάτσιο - Τορίνο 3-1

bet365

Ο Ιμόμπιλε σκόραρε στην πρώην ομάδα του, ο Κεϊτά έβαλε γκολάρα και οι Λατσιάλι με το 3-1 επί της Τορίνο παραμένουν στην 4η θέση και στο -4 από την 3άδα.

Ο ιταλικός Τύπος προανήγγειλε τον αγώνα του Olimpico σαν μονομαχία των Τσίρο Ιμόμπιλε και Αντρέα Μπελότι. Νικητής, τελικά, αναδείχθηκε ο πρώτος, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Με δικό του γκολ άνοιξαν το σκορ οι Λατσιάλι και όταν ο Μάξι Λόπες ισοφάρισε, ανέλαβε ο Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος έβαλε το γκολ-νίκη που κρατάει δυνατά την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, διατηρώντας παράλληλα και ελπίδες για Champions League.

Στο 7' η Λάτσιο είχε την πρώτη καλή στιγμή της με το σουτ του Ιμόμπιλε που έφυγε άουτ, για να ακολουθήσει η φάσητου 15', όταν ο Φελίπε Αντερσον άργησε να αποφασίσει τι θα κάνει και η ευκαιρία χάθηκε. Οι Λατσιάλι είχαν τον έλεγχο αλλά στο 27' έχασαν με τραυματισμό τον Ράντου (μπήκε ο Λουκάκου) και στο επόμενο λεπτό η σέντρα του Ιτούμπε έφυγε λίγο άουτ, για να γίνει για πρώτη φορά απειλητική η Τορίνο. Αμέσως μετά, στο 29', ο Παρόλο βρήκε με τακουνάκι τον Ιμόμπιλε αλλά αυτός από καλή θέση σούταρε αδύναμα και ο Χαρτ μπλόκαρε, για να κλείσει το πρώτο μέρος με ακόμη μία καλή φάση για τους γηπεδούχους με τον Ιμόμπιλε, το σουτ του οποίου κόντραρε.

Στην επανάληψη το ματς είχε αργό ρυθμό στο ξεκίνημα αλλά είχε και γκολ! Στο 56' ο Μπάστα γύρισε από δεξιά, η μπάλα κόντραρε για να περάσει πάνω από τον Χαρτ και ο Ιμόμπιλε από πλάγια έκανε την προβολή για το 1-0. Η αντίδραση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήταν να βγάλει στο 63' τον Λιάγιτς -ο οποίος τον εκνεύρισε αρκετές φορές- για να βάλει τον Μάξι Λόπες και η δικαίωση ήρθε στο 72': Φάουλ από δεξιά, κεφαλιά του Αργεντίνου και η μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσια (1-1)! Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ξαναπάρουν το προβάδισμα άμεσα, στο 75', αλλά ο Παρόλο με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μπίλια... κατάφερε να αστοχήσει και στο επόμενο λεπτό ο Σίμόνε Ιντσάγκι έβγαλε τον Αργεντίνο και έβαλε τον Κεϊτά, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Αυτό δεν ήρθε στο 81', αφού ο Χουντ δεν σκόραρε σε κενή εστία, ήρθε όμως στο 87' από το υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής του Κεϊτά (2-1), για να δικαιωθεί έτσι και ο Ιντσάγκι για την αλλαγή του!

Και με την Τορίνο να είναι πλέον μαζικά μπροστά μήπως και σώσει έστω τον βαθμό, η Λάτσιο είχε χώρους και στο 90' ο Φελίπε Αντερσον ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση, γράφοντας το τελικό 3-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα