Τρεις εβδομάδες έξω ο Καρνέζης, χάνει το Βέλγιο

Τρεις εβδομάδες έξω ο Καρνέζης, χάνει το Βέλγιο

Τρεις εβδομάδες έξω ο Καρνέζης, χάνει το Βέλγιο

bet365

Ο keeper της Ουντινέζε, Ορέστης Καρνέζης, τραυματίστηκε στον αγώνα με την Πεσκάρα και χάνει το ματς της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Βέλγιο.

Η σκηνή που ο Ελληνας Νο1 έχει καταλάβει το μέγεθος της ζημιάς ήταν χαρακτηριστική καθώς έβγαλε τα γάντια στον αγώνα στο νέο Friuli με την Πεσκάρα και η αντίδρασή του σου 'έλεγε' ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί. Ο διεθνής άσος έσπασε δάχτυλο στο δεξί χέρι και όπως έγινε γνωστό, μένει εκτός δράσης για τρεις μήνες, διάστημα που είναι αρκετό για να τον αφήσει εκτός από τον αγώνα των προκριματικών του Mundial κόντρα στο Βέλγιο. Ο 32χρονος πέρυσι δεν έχασε ούτε λεπτό σε 38 αγωνιστικές στην Serie A και φέτος είχε ήδη 28 εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια των Zebrette.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Ο πονοκέφαλος είναι τεράστιος πλέον για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαλ Σκίμπε καθώς για το κομβικό ματς χάνει τον βασικό του πορτιέρο. Πλέον οι λύσεις για το αρχικό σχήμα είναι ο Στέφανος Καπίνο... παραγκωνισμένος από την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και ο Παναγιώτης Γλύκος που δεν περνάει και περίοδο φορμαρίσματος στον ΠΑΟΚ. Από κει και πέρα όσο αφορά τον 3ο τερματοφύλακα, ο Δημήτρης Κυριακίδης του Παναιτωλικού αναμένεται εκ νέου να κληθεί.

 

SERIE A Τελευταία Νέα