Σιμόες: «Μιλάμε για γκολάρα»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Σιμόες δεν... μάσησε τα λόγια του όταν κλήθηκε να σχολιάσει την σημερινή παρουσία του Αραούχο
Στον τρόπο που δουλεύουν στην ΑΕΚ, στάθηκε ο Σιμόες μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. «Η αλήθεια είναι ότι πάντα οι επιθετικοί τραβάνε τα φώτα. Εμείς που παίζουμε στα χαφ κάνουμε μια αόρατη δουλειά. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και τα καταφέραμε. Το μυστικό είναι η δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που έτυχε να είναι αυτό το ντέρμπι. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και προσπαθούμε να έχουμε τον έλεγχο μέσα στην έδρα μας. Παίζουμε με ψυχή και καρδιά», είπε αρχικά στη κάμερα της NOVA. Και συνέχισε. «Νομίζω ότι όταν σκοράρει γρήγορα η ομάδα αποκτά μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και να μην το καταφέρναμε σήμερα, ελέγχαμε τον ρυθμό και θα σκοράραμε κάποια στιγμή».
Κλείνοντας σχολίασε το γκολ αλλά και την συνολική εμφάνιση του Αραούχο. Οπου δεν... μάσησε τα λόγια του. «Μιλάμε για μία γκολάρα. Όποιος κάνει καθημερινά προπόνηση με τον Αραούχο ξέρει τι μπορεί να κάνει. Αν ο αντίπαλος του δώσει χώρο θα γίνει αυτό που συνέβη σήμερα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
