Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις 2-1

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις 2-1

bet365

Με ένα ακόμα winner από τον Σέρχιο Ράμος στο φινάλε η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε (2-1) τη μαχητική, Μπέτις, και άνοιξε το δώρο της Μπαρτσελόνα περνώντας στην κορυφή.

Αν και υπέφερε μέχρι να τα καταφέρει η ομάδα του Ζιντεντίν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπέτις και να περάσει στο +2 από την Μπάρτσα, από την οποία έχει και αγώνα λιγότεροι. Οι Ανδαλουσιάνοι προηγήθηκαν και έπρεπε να έχουν αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα νωρίς με το σκορ στο 0-0, έμειναν εκείνοι με δέκα παίκτες στο φινάλε και δεν πήραν ούτε βαθμό. Τρελή γκάφα στο γκολ από τον Νάβας που... πάτσισε στις καθυστερήσεις, γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λυτρωτής για ακόμα μια φορά ο ζωντανός-μύθος, Σέρχιο Ράμος...

Με δύο χαμένες ευκαιρίες από τον Ρονάλντο ξεκίνησε το ματς 7', 8'), ο Ισκο απείλησε με καλό σουτ στο 12' και η Μπέτις φάνηκε για πρώτη φορά στο 13' με το σουτ του Ρουμπέν Κάστρο που μπλόκαρε ο Νάβς. Ο keeper της Ρεάλ έπρεπε να έχει αποβληθεί στο 21' καθώς ανέτρεψε καθαρά τον Σανάμπρια εκτός περιοχής, όμως δεν δόθηκε ούτε το φάουλ, ούτε η κόκκινη κάρτα. Στο 22' ο Κριστιάνο σούταρε στα πλαϊνά δίχτυα και στο 25' η Ρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν ο Σανάμπρια έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Νάβας μπλόκαρε και στη συνέχεια, σε μία από τις πιο επικές γκάφες ever, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του για να γίνει το 0-1. Στο 28' ο Ράμος με βολέ ύστερα από κόρνερ δεν βρήκε στόχος, η κατοχή είχε φτάσει στο 67%-33% και η Ρεάλ τελικά ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Μαρσέλο να κάνει συστημένη σέντρα στο κεφάλι του CR7 και εκείνος έκανε εύκολα το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις απείλησε δύο φορές στο 58' με τον Ρουμπέν Κάστρο και στο 60' η Ρεάλ φάνηκε για πρώτη φορά με το σουτ του Μόντριτς που μπλόκαρε ο Αδάν. Οι 73.000 θεατές στο Santiago Bernabeu παρακολουθούσαν ένα υποτονικό ματς, το οποίο απέκτησε ρυθμό προς το τέλος. Στο 76' ο Κριστιάνο έφυγε από κανονική θέση και σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, στο 78' ο Πιτσίνι είδε δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Λούκας και στο 81' ο Ράμος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον καθώς με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Βασίλισσα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα