Ιντερ - Αταλάντα 7-1

Gazzetta team
Ιντερ - Αταλάντα 7-1

bet365

Με υπερηχητική εμφάνιση και χατ-τρικ από Ικάρντι και Μπανέγα η Ιντερ διέλυσε με 7-1 και προσπέρασε την Αταλάντα. Νίκη και η Νάπολι.

Ιντερ βγαλμένη από όνειρο παρακολούθησαν οι τιφόζι των Nerazzurri που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (12/03) στο Meazza. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έπιασε από τον λαιμό την Αταλάντα και αφού σκόραρε και με τις 5 πρώτες on-target προσπάθειες, μετέτρεψε σε πάρτι το παιχνίδι και πέρασε στην 4η θέση της Serie A. Οι Μπεργκαμάσκι μπήκαν πιο δυνατά όμως από το 17΄και μετά γνώρισαν την οργή της Ιντερ. Ο Ικάρντι έκανε το 1-0 σε εκείνο το σημείο ύστερα από φάουλ του Πέρισιτς και στο 23' με εκτέλεση α λα Πανένκα σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπερίσα έγραψε το 2-0. Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 26' με ωραία κεφαλιά για το 3-0. Η κατηφόρα ήταν εντυπωσιακή και στο 31' ο Καντρέβα έκανε το γύρισμα για τον Μπανέγα που έκανε το διαγώνιο πλασέ και στο 34' ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με αριστερό πλασέ μετά τη νέα ασίστ του Καντρέβα. Στο 42' με ατομική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα ο Φρόιλερ πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, όμως η Ιντερ είχε ακόμα δύο γκολ στην επανάληψη. Στο 52' ο μέχρι πριν μερικούς μήνες παίκτης της Αταλάντα έκανε το 6-1 με σουτ έπειτα από συνδυασμό των Ανσάλντι, Μπανέγα και στο 68' ο τελευταίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Πέρασε 2η η Νάπολι
Με γκολ των Ινσίνιε και Μέρτενς, η Νάπολι έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της Κροτόνε (3-0) και με αγώνα περισσότερο πήρε τη 2η θέση από την Ρόμα. Στο 32' ο Σαμπιρίζι έριξε από πίσω τον Ινσίνιε και ο Ιταλός μεσοεπιθετικός από την βούλα έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο πρώτο κομμάτι της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές φάσεις για να ισοφαρίσουν και ο προπονητής τους, Ντάβιντε Νίκολα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία σε μια φάση στην οποία ο Ρογκ της Νάπολι έπρεπε μάλλον να αποβληθεί. Αντίθετα, στο 66' ο Χάμσικ πήρε ένα πολύ light πέναλτι και ο Μέρτενς έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε στο 70' ο Ινσίνιε σπάζοντας το οφσάιντ ύστερα από μπαλιά του Ζορζίνιο και νικώντας για δεύτερη φορά τον Κορντάζ.

Στο 92' η Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αν και χρειάστηκε να έρθουν οι καθυστερήσεις για να το κάνει. Οι Viola έπαιξαν με περισσότερο επιθετική προσέγγιση εντός έδρας κόντρα στην Κάλιαρι, η οποία είχε κάποιες καλές στιγμές για να πάρει προβάδισμα στο Artemio Franchi αλλά ο Μάρκο Μποριέλο δεν έκανε τη ζημιά σε τρεις περιπτώσεις. Στο φινάλε πήρε το τρίποντο η ομάδα του Πάουλο Σόουζα, με τον Κάλινιτς να σκοράρει στο 92' με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κριστιάν Τέγιο από αριστερά (1-0).

Τεσσάρα στην Εμπολι η Κιέβο
Η Κιέβο έδωσε συνέχεια στην χαλαρή σεζόν παραμονής που κάνει φέτος διασύροντας 4-0 στην Βερόνα την Εμπολι, η οποία παραμένει η τελευταία ομάδα που σώζεται. Στο 22' άνοιξε το σκορ με υπέροχο βολέ ο Ινγκλέζε και στο 40' ο Πελισιέ σκόραρε μετά τη σέντρα του Μπίρσα για το 2-0. Στο 75' ο Μπίρσα ύστερα από ασίστ του Ινγκλέζε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 75' για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 στο 88' ο Σέζαρ.

Εύκολα την Πεσκάρα η Ουντινέζε
Συνέχεια στην κακή σεζόν για την Πεσκάρα, η οποία έχασε εύκολα εντός έδρας από την Ουντινέζε (1-3). Στο 20' άνοιξε το σκορ ο Ντούβαν Ζαπάτα για την ομάδα του Ντελνέρι με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Γιάνκτο, ο οποίος στο 51' έγραψε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιάνκτο ήταν ξανά μέσα στη φάση όταν έκανε το 0-3 ο Τερό, ενώ το γκολ της τιμής για τους Delfini σημείωσε το 83' ο Μουντάρι με σουτ (1-3).

 

SERIE A Τελευταία Νέα