«Πάρτι» κορυφής για τη Λαμία

«Πάρτι» κορυφής για τη Λαμία

bet365

Ακόμα μία εύκολη νίκη για τη Λαμία, που συνεχίζει ακάθεκτη προς την άνοδο. «Πεντάρα» για τον ΑΟΤ, άργησε αλλά νίκησε ο ΟΦΗ, σημαντικές νίκες για Σπάρτη και Αγροτικό.

Λαμία - Καλλονή 4-0

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Λαμίας με την Καλλονή, καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν πάρα πολύ εύκολα με 4-0. Το σκορ πήρε, μάλιστα, έκταση από νωρίς, με τους γηπεδούχους να κάνουν οικονομία δυνάμεων στη συνέχεια.

Το κομβικό σημείο ήταν η πολύ γρήγορη αποβολή του Μέγκαχεντ, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων στο 10ο λεπτό, μόλις, να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ.

Η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε και με τους Ντουρμισάι (12’) και Ματσούκα (22’ και 29”) καθάρισε το ματς, με το υπόλοιπο να παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Καλλονή δε μπορούσε να απαντήσει, η Λαμία επωφελήθηκε από την κατάσταση και με το μυαλό στη συνέχεια έριξε στροφές.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσόβιτς στις καθυστερήσεις, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο σκορ, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο με τον οποίο η Λαμία επέστρεψε στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (46’ Ποζατζίδης), Κοτσώνης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς (65’ Μπουλούλης), Βάντερσον, Ματσούκας, Ντουρμισάι (51’ Τσόβιτς).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος (66’ Μαλλής), Αγριμάκης, Μέγκαχεντ, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Καραγεώργης, Σβόγιτς, Ναούμ, Λίταινας, Ελευθεριάδης (46’ Λαμπράκης), Σοφιάνης (57’ Μέξης).

Τρίκαλα - Αχαρναϊκός 5-0

Πάρτι έκαναν τα Τρίκαλα, που διέλυσαν τον Αχαρναϊκό με 5-0, με την ομάδα του Αμανατίδη να είναι ασταμάτητη στο πρώτο μέρος και να κάνει οικονομία δυνάμεων στην επανάληψη.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ, ο Γιαννιτσάνης στο 11’ διπλασίασε τα τέρματα του ΑΟΤ, με τον Κουσκουνά να… πυροβολεί και πάλι στο 24’ και το 34’ για να ολοκληρώσει έτσι το χατ τρικ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Ριζογιάννης, που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννιτσάνης μετά την ανατροπή του εντός περιοχής από τον Ψύχο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, με τα Τρίκαλα να βγάζουν το πόδι από το γκάζι και να μην επιδιώκουν ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (46' Νταμαού), Ρομπέρ (46' Καμπλιώνης), Μπαλμπόα (60' Έλιο Πίντο), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γιαννιτσάνης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Σορώκος): Ψύχος, Αναστασίου, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Σταμούλης, Σιάννης (27' Μεγαλοοικονόμου), Μεζίνι (60' Ζαχαρός), Μαρσελίνο, Παπατόλιος, Ντάγκρας (46' Τσουβαλτσίδης), Πλαβούκος.

Ελευσίνα - ΟΦΗ 0-3

Τα... εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει ο ΟΦΗ, που όμως κατάφερε τελικά να λύσει τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του Πανελευσινιακού και να επικρατήσει στην Ελευσίνα με 0-3, σκορ που δεν είναι, όμως, ενδεικτικό της εικόνας της αναμέτρησης.

Οι Κρητικοί είχαν τον έλεγχο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο πρώτο μέρος είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Νίασον να έχει δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Στην επανάληψη, όμως, το τακουνάκι του Μάνου άνοιξε το δρόμο για τον ΟΦΗ στο 70', κάνοντας πιο απλά τα πράγματα. Τη σκυτάλη πήρε ο Κώτσιος που βρήκε και πάλι δίχτυα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πάγκαλος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Νίασον, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Καμπούρης, Γραικός, Τσίγκρος, Πρίντεμπς, Κρισμάρεβιτς, Εμέκα (72’ Σταματάκης), Σιλιγαρδάκης (68’ Κασνέτση)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Κομεσίδης, Κιάσσος (56’ Βαλλιάνος), Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης, Χαντί (82’ Νάστος), Μάνος, Όγκμποε, Ράντι (56’ Πάγκαλος).

Σπάρτη – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Η Σπάρτη στο φινάλε κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης και να επικρατήσει με 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την αναμέτρηση, ωστόσο στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν έγιναν γκολ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Αναγέννηση να καταφέρει να ισορροπήσει και να πάει στα αποδυτήρια με το 0-0, ωστόσο η εικόνα της Σπάρτης έδειχνε πως είναι καλύτερη στο γήπεδο.

Έτσι και στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, απείλησαν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τέρμα. Όλα αυτά μέχρι το 88'. Τότε, ο Μπουντόπουλος γύρισε στον Αναστασάκο, η μπάλα όμως έφτασε στον Γκαλίτσιο ο οποίος πλάσαρε από κοντά για να κάνει το 1-0 και να λυτρώσει την ομάδα του, που πήρε ένα σημαντικό τρίποντο.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γιαννίτσης (46’ Λώττας), Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Κατσίκης (46’ Μπουντόπουλος), Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Φράγκος (66’ Μπανούσης), Αναστασάκος.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Τσιλούλης, Μπλέντι (45’ Καραγιάννης), Ντιατά (75’ Τζέκος), Μπιτέλης, Κρητικός (68’ Υφαντής).

Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 1-2

Ακόμα μία νίκη για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς επικρατώντας στην έδρα της Καλλιθέας με σκορ 1-2.

Το ματς ήταν κλειστό, με την Καλλιθέα να έχει την κατοχή και τους φιλοξενούμενους να περιμένουν για να χτυπήσουν στην κόντρα. Κάτι που τους δικαίωσε, αφού δεν απειλήθηκαν και στο 70' ο Τριανταφυλλάκος άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μασάδο δέκα λεπτά αργότερα, όμως στο 85' ο Φιλίπε έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Αγροτικό, διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό σκορ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη, Κατσικογιάννης (72’ Μασέδο), Τσίπρας, Σταματάκος (87΄ Ηλιάδης), Μπέλης, Γουόρντεν (65’ Σμυρλής)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Χατζής, Τάι (74’ Γκέσιος), Τριανταφυλλάκος, Πάτο (88’ Θεοδωρίδης), Φιλίπε, Ουνγιαλίδης (62’ Μέρντοβιτς).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα