Με ανατροπή Λιλ, Ναντ
Η Λιλ είχε δύσκολη έξοδο στην έδρα της Νανσί και με ανατροπή έφυγε με μεγάλη νίκη 2-1, για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έφτασαν στο γκολ στο 31’ με πολύ ωραία κεφαλιά του Ντιά. Στην επανάληψη, όμως, τα πράγματα άλλαξαν, με τον Ντε Πρεβίλ να κάνει το 1-1 με πέναλτι στο 63’ και την εικόνα να αλλάζει στη συνέχεια. Η ανατροπή των λιλουά ολοκληρώθηκε στο 81’, με τον Λόπες να τελειώνει ιδανικά την αντεπίθεση.
Η Ναντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και έφυγε με μεγάλη νίκη 3-2 επί της Μονπελιέ. Ο φορμαρισμένος Μουνιέ έκανε το 1-0 για τους μονπελιερέ στο 12’, όμως στο 24’ ο Νακουλμά έφερε το ματς στα ίσα. Η ανατροπή των καναρινιών ήρθε στην επανάληψη, όταν ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2 στο 68’, όμως ο Μπουντεμπούζ έφερε ξανά το ματς στα ίσα στο 84’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Δεν έμελλε, όμως, η Μονπελιέ να κάνει ανατροπή στην ανατροπή, καθώς ο Σάλα έφυγε στην αντεπίθεση στο 89’ και με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια έκανε το τελικό 2-3!
Στα άλλα ματς η Γκινγκάμπ σκόρπισε την Μπαστιά με 5-0 με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, όμως από τη στιγμή που ο Σαλιμπούρ άνοιξε το σκορ στο 47’, οι Κορσικανοί κατέρρευσαν. Ο Ντο έκανε το 2-0 στο 56’, ενώ ο Ντανίκ αποβλήθηκε δεύτερη κίτρινη στο 61’, αφήνοντας την Μπαστιά με 10 παίκτες. Οι παίκτες του Κομπουαρέ βρήκαν και τα έκαναν, με τον Μπριάν κάνει το 3-0 στο 70’, τον Μπλας το 4-0 στο 78’ κα τον Μεντί το τελικό 5-0 στο 86’. Τέλος, πολύ σημαντικό βαθμό κατάφερε να πάρει η Ντιζόν από την Ρεν εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ταβάρες στο 42’, όμως στο 58’ ο Σαΐντ έκανε το τελικό 1-1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
