Ίνγκολσταντ - Κολωνία 2-2

Gazzetta team
Ίνγκολσταντ - Κολωνία 2-2

bet365

Ο Μοντέστ έκανε ό,τι μπορούσε να οδηγήσει την Κολωνία στη νίκη, όμως η Ίνγκολσταντ ισοφάρισε δύο φορές και απέφυγε την ήττα (2-2).

Ο Μοντέστ έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην Κολωνία, όμως σε ισάριθμες περιπτώσεις η Ίνγκολσταντ επέστρεψε, για να αποφύγει την ήττα και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αμφισβητούμενη φάση, όταν στο 15’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Μοντέστ έκανε το 0-1 από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι άργησαν να βρουν τα πατήματά τους, όμως ισορρόπησαν και στο τέλος του πρώτου μέρους πίεσαν για την ισοφάριση. Τα κατάφεραν στο 42’, όταν έπειτα από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια ο Λεσκάνο έκανε το 1-1.

Οι τράγοι, όμως, ξαναβρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 60’ με υπέροχο τελείωμα του Μοντέστ, όμως οι Βαυαροί βρήκαν τη δύναμη και βγήκαν ξανά στην επίθεση. Πίεσαν μέχρι το τέλος, ισοφάρισαν με τον Μπρεζερί στο 69’, με τον Χορν να κάνει απίθανο λάθος και, όμως παρά τις ευκαιρίες τους στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα