Μπάγερν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0

bet365

Η Μπάγερν κέρδισε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 3-0 της Άιντραχτ με δύο γκολ του Λέβα και ξέφυγε στο +10 στην κορυφή μετά την ήττα της Λειψίας από την Βόλφσμπουργκ (0-1).

Η Άιντραχτ έβγαλε μόνη της τα μάτια της στο Μόναχο, χάνοντας απίθανες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, κάτι που φυσικά η Μπάγερν δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσει. Οι Βαυαροί με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι έφτασαν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 3-0 στη νίκη και μάλλον τελείωσαν τα πάντα μετά την ήττα της Λειψίας από την Βόλφσμπουργκ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξαιρετικά, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν. Ο Ρέμπιτς έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 2’, ενώ ο Χργκότα στο 19’ ήταν έτοιμος να σκοράρει, πριν ο Χούμελς κάνει το τάκλιν της σεζόν για να σώσει την Μπάγερν. Μπλουμ (28’) και Ρέμπιτς (31’) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Νόιερ στη συνέχεια, με τον Κόβατς να μην πιστεύει τις ευκαιρίες που έχαναν οι παίκτες του και κόντρα στη ροή οι Βαυαροί πήραν το προβάδισμα. Ο Μίλερ έδωσε μισό γκολ και ο Λεβαντόφσκι τελείωσε τη δουλειά στο 38’, πριν ο Ντάγκλας Κόστα ολομόναχος κάνει το 2-0 στο 41’ έπειτα από ασίστ του Αλάμπα.

Με την αστοχία της Άιντραχτ, το παιχνίδι δεν γυρνούσε ποτέ και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν και τον Χασέμπε να σώζει στη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι, όπως ήταν λογικό, δεν είχαν την ίδια ενέργεια και στο 55’ ήρθε το 3-0 με τον Λεβαντόφσκι. Το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως τίποτα δεν άλλαξε.

Ο Γκόμεζ «σκότωσε» την Λειψία
Η Βόλφσμπουργκ του Γιόνκερ έφυγε με νίκη 1-0 από την Ανατολική Γερμανία, κάνοντας βήμα παραμονής και αφήνοντας τους ταύρους στο -10 από την κορυφή. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 9’ βγήκαν άψογα στην αντεπίθεση και ο Γκόμεζ την ολοκλήρωσε, κάνοντας το 0-1.

Ο ρυθμός ήταν καλός, οι μονομαχίες δυνατές, όμως οι κλασικές ευκαιρίες ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την τελική πάσα και φυσιολογικά το 0-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Ο Βέρνερ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 49’, ενώ ο Γκόμεζ απάντησε στο 54’. Οι παίκτες του Χάζενχουτλ ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Ζάμπιτσερ, όμως δεν κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα της Βόλφσμπουργκ, που κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα